kayıt

kemal kılıçdaroğlu

  1. 31
    10 aralık 2013'te bütçe görüşmeleri sırasında efsane bir konuşma yapmış genel başkan. lafı çaktı da çaktı. ha benim başganıma, işte özlediğimiz kemal kılıçdaroğlu..
    http://www.youtube.com/watch?v=wnwnhx7zhXI
    #77437 gitbasimdanaysel | 10 yıl önce
     
  2. 32
    bugün meclis grup toplantısına gitmek için koridordan geçerken saldırıya uğrayıp yumruk yiyen chp genel başkanı. işin ilginç tarafı saldırgan, korumalardan kurtulmak için önünde resim çeken muhabirin sırtına basıp havaya yükselmiş ardından kılıçdaroğlunun üstüne düşüp iki el yumruklamış*
    #81259 respector | 10 yıl önce
     
  3. 33
    ekmelettin ihsanoğlu gibi bir saçmalıkla başarısızlıklarına yenisini eklemiş kişi.
    #88303 capulcuvedat | 10 yıl önce
     
  4. 34
    (bkz: bugün de kaybettik hamdolsun)
    #88307 emmettbrown | 10 yıl önce
     
  5. 35
    kendisi iyi çevresi kötü olan ve siyasetçi olamayacak kadar düzgün, terbiyeli kişidir.
    #88399 gorky | 10 yıl önce
     
  6. 36
    denenmeyeni deneyen genel başkan. hedef açık: 'akp seçmenine ulaşmak'. başka türlü iktidar olunamayacağının farkında. o yüzden, 'laikçi teyzeler' diye anılan grubu küstürme pahasına akp seçmenine oynuyor, onlara sempatik gelecek adaylar seçiyor. yöntemi yanlış olabilir, ama yatırımların sonucunu alacak kadar zaman geçmedi. çok seçim kaybetmiş olabilir, ama bunlar olağan seçimler değillerdi, hakim partinin hakimiyetine güvenerek her fırsatta yaptığı, kısa bir zamana sıkıştırılmış seçimlerdi.
    üstündeki acemiliği yeni yeni atmaya başladığını düşünüyorum. bu acemilik sırasında çok konuşulan gafları oldu. ayrıca bu taraf acemiliği atarken karşı taraf da boş durmadı, ilk çıkıştaki rüzgarı büyük bir antipati bulutuna çevirdi. 'sorgulayan' değil, 'hayran olan' seçmene bu antipati bulutunun arkasından seslenmesi oldukça zor. başarılı olup olamayacağını zaman gösterecek.
    eğer yarın da 'partinin eski çizgisine dönmesi'ni isteyenler olursa, chp için bu çok kolay bir iş. zor olan iş, bu adamın yaptığı. kesinlikle bir şans verilmesi gerekiyor. önümüzdeki genel seçimlerde, 'siz bu halkın dini değerlerine hiç sahip çıkmadınız' diyenlere 'ekmeleddin' diyebilmek bile farklı bir şey.
    #89435 gitbasimdanaysel | 10 yıl önce
     
  7. 37
    (bkz: anadolu'nun kemal'i)
    #98837 burocknroll | 9 yıl önce