kayıt

kemal kılıçdaroğlu

  1. 1
    tbmm 22. ve 23. dönem chp istanbul milletvekili,aynı zamanda bir dönem hacettepe üniversitesi'nde de ders vermiş bir iktisatçı.medyada ilk görünüşü dönemin akp milletvekili şaban dişli hakkındaki açıklamalarıyla olmuştu.bunu deniz feneri hakkındaki belgeleri ortaya çıkarışı ve i.melih gökçek ile ekran önünde yaptığı tartışmalar izledi.şu anki durum içinde başkanlık yarışında oldukça önde gözüküyor ve halktan alacağı desteğin azımsanmayacak bir ölçüde olduğu ortada.
    #13697 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  2. 2
    dengir mir mehmet fırat'ı koltuğundan etmiş politikacıdır.
    #13702 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  3. 3
    partisinden destek almasına rağmen, biraz da kendini ağırdan satmak için, adaylığının söz konusu olmadığını söylemiştir.
     
  4. 4
    tarzı üslubu ve nezaketi nedeniyle bülent ecevit e , bürokrasi sınıfının içinden gelmesi ve onu iyi tanıması dolayısıyla turgut özal a benzettiğim, kamuoyu tarafından 'gandhi' lakabıyla anılan, chp nin başına yakıştırdığım genel başkan adayı.
    #15019 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  5. 5
    muhtemelen chp nin yeni genel başkanı olacak siyasetçi. başkan oldu mu chp nin tabandan oy alma olayı artacak, her şey daha güzel olacaktır chp için.
    #15041 raistlin | 14 yıl önce
     
  6. 6
    çok dürüst bir siyasetçi, terbiyeli bir beyefendidir. katıldığı tartışma programlarında seviyeyi düşürmeden, karşıdakinin sözünü kesmeden, belgelerini ortaya koyarak konuları ele alması zaten yaptığı işi düzgün yaptığının kanıtıdır. yolsuzlukları ortaya çıkarmasıyla bilinir. cumhuriyet halk partisine yakışan bir genel başkan olacağını düşünmekteyim.
    #15083 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  7. 7
    antalya, ağrı, İzmir ve samsun dışındaki 77 ilin desteğini alan, yakında ''chp nin genel başkanı olarak anılacak kişidir. bugün hala baykal ya dönerse endişesi taşıyanların tepkilerine mağruz kalsa da başkan olduğunda büyük işler başaracaktır.
    #15208 tihulu | 14 yıl önce
     
  8. 8
    şu an yaptığı konuşmasıyla ve estirdiği rüzarıyla ortalığı kasıp kavuran kişidir.
    (bkz: ntv)
    #16370 burocknroll | 14 yıl önce
     
  9. 9
    rahşan ecevitle el sıkışması kesinlikle yeni bir devrin başlangıcıdır. şu ülkedeki insanlara 1 ay önce deselerdi ki rahşan ecevit chp nin kurultayına gidecek, hem de kemal kılıçdaroğlu'nu destekleyecek, el sıkışacaklar. bunu söyleyene gülerlerdi bildiğiniz. lakin şimdi rüzgar farklı şekilde esmekte. bu kılıçdaroğlu'nun arkasına alacağı rüzgarla elbette bir dahaki seçimde iyi bir oy alacaktır, yadsınamaz bir gerçektir bu. lakin birkaç problem var ki onların en başında kemal kılıçdaroğlu'nun kürt kökenli ve alevi olması. bu chp ye oy veren türkçüleri caydırır mı caydırmaz mı tam bir muamma. alevi kişiliğinden dolayı ise kılıçdaroğlu kesinlikle daha geniş bir tabana hitap edecektir.
    kendisinin de dediği gibi doğuyu batıyı ayırmadan tüm halkı kucaklayacaklardır. gelecek yılki seçimlerde %40 oy oranı biraz hayal gibi gözükse de, bir sonraki seçimlerde sağlam icraatlarla ve sağlam duruşla o oy hedefine rahatlıkla ulaşabilir.
    #16371 raistlin | 14 yıl önce
     
  10. 10
    yapılan yardımlarda yaşanan o onur kırıcı görüntüleri "sağ elin verdiğini sol el görmez" diyerek rant peşinde koşan liderlerden ne kadar farklı olduğunu göstermiş chp nin 33. olağan kurultayına tek aday girip 1200 delegenin imzasını almış chp nin müstakbel genel başkanındır.
    (bkz: gandhi kemal)
    #16372 zoneiw | 14 yıl önce
     
  11. 11
    an itibariyle chp'nin yeni genel başkanıdır.
    #16380 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  12. 12
    geleceğe karşı az da olsa umut doğurmuş siyasetçidir.
    #23290 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  13. 13
    hem dürüüst, hem temiiz bir insan oğluu, kılıçdaar kılıçdaar kılıçdaroğlu şarkısının onur akın tarafından kendisine yazıldığı siyasetçidir. chp genel başkanıdır.
    #23296 ignesfatui | 14 yıl önce
     
  14. 14
    hem dürüüst, hem temiiz bir insan oğluu, kılıçdaar kılıçdaar kılıçdaroğlu şarkısı ahmet kaya'nın kadınlar adlı şarkısının müziği üzerine yazılmıştır.
    #23315 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  15. 15
    çiftesi pek olan yumuşak attır. ayarı iyi veriyor alttan alttan.
    #24535 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce