kayıt

kemal kılıçdaroğlu

  1. 37
    (bkz: anadolu'nun kemal'i)
    #98837 burocknroll | 9 yıl önce
     
  2. 36
    denenmeyeni deneyen genel başkan. hedef açık: 'akp seçmenine ulaşmak'. başka türlü iktidar olunamayacağının farkında. o yüzden, 'laikçi teyzeler' diye anılan grubu küstürme pahasına akp seçmenine oynuyor, onlara sempatik gelecek adaylar seçiyor. yöntemi yanlış olabilir, ama yatırımların sonucunu alacak kadar zaman geçmedi. çok seçim kaybetmiş olabilir, ama bunlar olağan seçimler değillerdi, hakim partinin hakimiyetine güvenerek her fırsatta yaptığı, kısa bir zamana sıkıştırılmış seçimlerdi.
    üstündeki acemiliği yeni yeni atmaya başladığını düşünüyorum. bu acemilik sırasında çok konuşulan gafları oldu. ayrıca bu taraf acemiliği atarken karşı taraf da boş durmadı, ilk çıkıştaki rüzgarı büyük bir antipati bulutuna çevirdi. 'sorgulayan' değil, 'hayran olan' seçmene bu antipati bulutunun arkasından seslenmesi oldukça zor. başarılı olup olamayacağını zaman gösterecek.
    eğer yarın da 'partinin eski çizgisine dönmesi'ni isteyenler olursa, chp için bu çok kolay bir iş. zor olan iş, bu adamın yaptığı. kesinlikle bir şans verilmesi gerekiyor. önümüzdeki genel seçimlerde, 'siz bu halkın dini değerlerine hiç sahip çıkmadınız' diyenlere 'ekmeleddin' diyebilmek bile farklı bir şey.
    #89435 gitbasimdanaysel | 10 yıl önce
     
  3. 35
    kendisi iyi çevresi kötü olan ve siyasetçi olamayacak kadar düzgün, terbiyeli kişidir.
    #88399 gorky | 10 yıl önce
     
  4. 34
    (bkz: bugün de kaybettik hamdolsun)
    #88307 emmettbrown | 10 yıl önce
     
  5. 33
    ekmelettin ihsanoğlu gibi bir saçmalıkla başarısızlıklarına yenisini eklemiş kişi.
    #88303 capulcuvedat | 10 yıl önce
     
  6. 32
    bugün meclis grup toplantısına gitmek için koridordan geçerken saldırıya uğrayıp yumruk yiyen chp genel başkanı. işin ilginç tarafı saldırgan, korumalardan kurtulmak için önünde resim çeken muhabirin sırtına basıp havaya yükselmiş ardından kılıçdaroğlunun üstüne düşüp iki el yumruklamış*
    #81259 respector | 10 yıl önce
     
  7. 31
    10 aralık 2013'te bütçe görüşmeleri sırasında efsane bir konuşma yapmış genel başkan. lafı çaktı da çaktı. ha benim başganıma, işte özlediğimiz kemal kılıçdaroğlu..
    http://www.youtube.com/watch?v=wnwnhx7zhXI
    #77437 gitbasimdanaysel | 10 yıl önce
     
  8. 30
    dokunulmazlığının kaldırılması için ilk imzayı atan insan. kendine güveni takdire şayan.
    #48225 benaslindayogum | 12 yıl önce
     
  9. 29
    şu an itibariyle kanal d 32. gün program konuğudur.
    #47752 burocknroll | 13 yıl önce
     
  10. 28
    seçimlere 6 ay kala 3 defa genel sekreter değiştiren, tabana yatkın söylemler yerine devamlı ekonomik söylemler kullanan ve son olarak 'arkadaşlarımıza sahip çıkacağız, yemin etmeyeceğiz' dedikten sonra partisiyle beraber yemin eden genel başkandır.
    bu başlığa kılıçdaroğlu ile ilgili beğenilerimi anlatan entryler de girdim, fakat eğer sahip çıkmak için yemin etmediği arkadaşlarını, yemin ettiği halde hapisten çıkaramazsa gözümde itibarı, politik kimliği sarsılır.
    #46260 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  11. 27
    halkçı bi adam. deniz baykal kadar bilgi birikimi olmasa da halkçı bi adam. chp içinde bir şeyleri değiştirmek istedi. iyi de gidiyordu aslında. baykal'ı saf dışı bırakıp, yerine kendisini getiren, kendisini kukla gibi kullanmak isteyen tilkilere fırsat vermeyip onları saf dışı bıraktı. ancak seçim sürecinin başlamasıyla işler değişmeye başladı çünkü kılıçdaroğlu erdoğan'ın sol cenahtaki versiyonuydu. gidip propaganda dönemindeki videoları tek tek izleyin. erdoğan önceki seçimlerde ne yaptıysa kılıçdaroğlu da onu yapmaya çalıştı. kılıçdaroğlu iyiydi de;
    1. (bkz: çevresi kötüydü)
    2. (bkz: bir ipte iki cambaz oynamaz)
    #44572 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  12. 26
    12 haziranda halktan ayarı alacaktır.
    #44151 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  13. 25
    an itibariyle kanaltürk'te yandaş medyaya ayar vermektedir.
    #44148 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  14. 24
    tabiki her siyasetçi gibi hataları olan bir insan ama en azından projeleri halka dönük ve halkı ilgilendiriyor.recep tayyip erdoğan gibi türkiyedeki 60 milyon insanı ilgilendirmeyen sadece istanbul halkına dönük projeleri yok.hem kürt sorununu çözecez derler hem de doğu anadoluyu baştan yaratabilecek bir bütçeyi zaten oldukça gelişmiş olan istanbula aktarırlar.sonra kürtler niye isyan ediyor diyorlar ulan adamların şehirleri köy gibi zaten hiçbir yatırım yapılmıyor adamlar tarımda yapamıyor iklim müsait değil tek çare istanbula ve diğer sanayileşmiş şehirlere göç ediyorlar.orada da aşağılanıyorlar yok efendim kürtler her tarafı sarmış yok çok görgüsüzlermiş vs. söylenecek hiçbir söz yok sözün bittiği yer diyorum gerçekten çok çılgın bir projeymiş tebrik ederim zaten hayvan gibi nüfusa sahip olan istanbul artık ikiye katlar mübarek olsun güzel istanbulunuz depe depe kullanın...
    #41466 kamikaze | 13 yıl önce
     
  15. 23
    kendisini sevmiyorum. chp'nin tabanına olan saygım, ona oy vermek zorunda olduğumu göstermez. ayrıca türkiye'nin şu durumunda çözümün kendisi olduğu görüşünde değilim. daha etkili bir lider olması gerekirken danışmanları tarafından sindirilmiş bir adam. ha bence dürüst, orası ayrı.

    o değil de, diplomattan başbakan mı olur la?
    #41464 raistlin | 13 yıl önce