kayıt

kendini evleneceği adama saklayan kadın

  1. 10
    çok yanlış düşüncelere gark olmuş kadındır.
    öncelikle evlenilecek kişi herhangi biri olmamalı, diğerlerinin arasından kendisini sıyırmış, daha özel duyguların beslendiği biri olmalı. yani farklı, beklenen. kadın da beklenen kişiye, evleneceği kişiye, özel olduğunu hissettirmek, tadacağı bu hisleri kendisiyle tecrübeme etmek, yani onun kendisi için farklı, özel birisi olduğunu belirtmek, anlatmak, hissettirmek için bu yolu tercih etmiş olabilir. fakat bu deneyimi yaşadıktan sonra, ilişkisinin ömür boyu süreceği anlamını taşımaz.
    ilişkiler kutsaldır ve gerçekten hissedilerek yaşanması gerektiğini düşünüyorum. yani partnerine karşı ,henüz tanımlamamış aşk sevgi vb hisler , beslenerek doruk noktasına ulaşabileceğine inanırım ve onu kovalarım. evlilik sadece bu birlikteliği resmiyete dökmektir.
    ama bugün bizim için özel olan kişiler yarın aynı noktada kalmıyor, yerine bir başkası gelebiliyor. o yüzden duyguların girdiği bir ilişkiyi "kendimi evleneceğim adama saklıyorum" veya "kadına saklıyorum" şeklinde düşünerek sınırlandırmamak, yanında yoğun hisler beslediğin biri varken mutlu olabildiğin kadar mutlu olup zevki doruklarında yaşamak gerek. *
    #70700 jntdyk | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör