kayıt

kendini evleneceği adama saklayan kadın

  1. 1
    aslında var olmayan şeyler başlığı adı altında yazılması-irdelenmesi gereken kadın türüdür. nitekim görülmemiştir. kendini nasıl sakladıysa artık. *

    bir çok kezban kızımızın ''elleşme kademinay sen benimle gönül eğliyon'' demesine rağmen ısrarlı ve istekli görünmemle beraber gardlarının düştüğüne ve evleneceği erkeğe japonya bayrağı vermesine bir gerek olmadığına kanaat getirdiklerine şahit olmuşluğum var. hoş hemen hepsi bana da bir japonya bayrağı vermemiştir. anlamadığım nokta bu kadın cinsindeki bu yalancı tavır. bakire olmayabilirsin bunda utanılacak bir şey yok. ama neymiş efendim benden önceki sevgilisiyle yiyişirken pantolonun üstünden olmuş. o an yer yarılsın içine giresim; bakan olursa da ''kapat kapat'' diyesim geliyor.
    #39168 kademinay | 13 yıl önce
     
  2. 2
    iyi yapıyordur, kadının en değerli hazinelerinden biridir bekaret, paranı altına yatırmak gibi birşeydir.
    5-6 yıl içinde karşılığını beklemediğin ölçüde fazlasıyla alırsın
    #39185 tark | 13 yıl önce
     
  3. 3
    saklanmasına rağmen bulup hakkında atıp tuttuğunuz kadın ya bu, aşkolsun size insanlar, aşkolsun.
    #39194 hafifmerkep | 13 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: ah nerede vah nerede)
    #39195 burocknroll | 13 yıl önce
     
  5. 5
    kendi tercihidir, tıpkı tam tersi durumunda kadının kendi tercihi olacağı gibi. bekaretini saklamamak kadını orospu ruhlu yapmaz kanımca.
    #39211 changeishard | 13 yıl önce
     
  6. 6
    gerdek gecesini bok edecek hatundur; halbuki ne vardır bi evlenmeden en azından 3-5 yıl önce birileriyle birlikte olsaydı da öğrenseydi nasıl olduğunu, kasım kasım kasılmasaydı bütün balayında, ağzından burnundan getirmeseydi adamın da, seksten soğutmasaydı kimseyi.
    #39250 isinylmz | 13 yıl önce
     
  7. 7
    saygı duyulacak kızdır.
    #70550 materialist | 11 yıl önce
     
  8. 8
    hemen niçin cinsel anlamda irdelendiğini anlamadığım kadındır. mesela ben öyle bir kadın tanıyorum ki "seviyorum" bile demiyor hiçbir erkeğe. aşkını, ilgisini, başkaları tarafından içi boşaltılmış kavramları bile her yeni yaşında içlerini adım adım doldurarak evleneceği adama saklıyor. ben inanıyorum ki onu hakeden bir adamla evlenecek en nihayetinde. ha herkes bu kadarını yapabilir mi? yapamaz şahsen ben yapamam ama her insanın da kendine göre tercihleri ve sınırları vardır, her kadın bir ölçüde saklar kendini evleneceği yahut hayatını geçireceği adama.
    #70593 endingunplanned | 11 yıl önce
     
  9. 9
    25 yaşından sonra evlenmeyi düşününler için olmaması gerekendir yaşınızın en güzel zamanlarında neden böyle bir şeyden mahrum kalasınız diye düşündürtür.
    #70641 gnsl | 11 yıl önce
     
  10. 10
    çok yanlış düşüncelere gark olmuş kadındır.
    öncelikle evlenilecek kişi herhangi biri olmamalı, diğerlerinin arasından kendisini sıyırmış, daha özel duyguların beslendiği biri olmalı. yani farklı, beklenen. kadın da beklenen kişiye, evleneceği kişiye, özel olduğunu hissettirmek, tadacağı bu hisleri kendisiyle tecrübeme etmek, yani onun kendisi için farklı, özel birisi olduğunu belirtmek, anlatmak, hissettirmek için bu yolu tercih etmiş olabilir. fakat bu deneyimi yaşadıktan sonra, ilişkisinin ömür boyu süreceği anlamını taşımaz.
    ilişkiler kutsaldır ve gerçekten hissedilerek yaşanması gerektiğini düşünüyorum. yani partnerine karşı ,henüz tanımlamamış aşk sevgi vb hisler , beslenerek doruk noktasına ulaşabileceğine inanırım ve onu kovalarım. evlilik sadece bu birlikteliği resmiyete dökmektir.
    ama bugün bizim için özel olan kişiler yarın aynı noktada kalmıyor, yerine bir başkası gelebiliyor. o yüzden duyguların girdiği bir ilişkiyi "kendimi evleneceğim adama saklıyorum" veya "kadına saklıyorum" şeklinde düşünerek sınırlandırmamak, yanında yoğun hisler beslediğin biri varken mutlu olabildiğin kadar mutlu olup zevki doruklarında yaşamak gerek. *
    #70700 jntdyk | 11 yıl önce