kayıt

israil'in mavi marmara için özür dilemesi

  1. 7
    insanlara zorla hiç bişeyi yaptıramayacağını anlayamayan bazı kesimlere isyan bayrağını çektirmiştir. yol yordam bilmeyen insanların daha düne kadar kürt diye bişey olmadığını kart'tan kürt olduğunu iddia eden faşistlerin gururlarını incitmiştir. barışı sağlamak için tek yolun güneydoğuyu dümdüz etmek olduğunu düşünenleri hayal kırıklığına uğratmıştır. etiler starbuks'tan güneydoğudaki kan için yorum yapanları eminim ülke bölünüyo diye sokaklara dökecektir bu süreçte. ki vakti zamanında Van da deprem olunca sevinmişti bunlar. büyük tabloyu görmemek için ellerinden geleni yaparlar. pire için yorganı yakar sonra da kıçları donunca başkasını suçlarlar.

    ama sakin olun bi nefes alın bi fanatiği olduğunuz düşüncelerden uzaklaşın, çıkartın at gözlüğünüzü, sonra düşünün. bi rahat bırakın şu ülkeyi de biraz rahat yüzü görsün insanlar. barış için bişey yapamıyosanız susun bari kardeşim. adam silahı atmış gelmiş. bu hala bayrak yok diyo.

    hayır hepsinin ötesinde o kadar sığ bi dünya anlayışı ki tutuyo bunu abd ye israile bağlıyo. tarihe not düş sözlük. yarın bu adamlar barışta sağlandığında bakıp bakıp utansınlar gazzede abluka kalktığında utansınlar.
    #60740 birgaripmakinaci | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör