kayıt

kuaför

  1. 1
    saçtan tırnağa her konuda düzeltme yapan, yardımcı olan birtanecik meslek. icra edenlerin tavırları uç noktalardadır, zaman zaman tehlikeli bile olabilirler o bakımdan.

    a)hırslı kuaför: bu kuaförler özellikle ilk gidişiniz falansa kuaför geçmişinizi didik didik sorgular. önceki kuaförünüzün fiyatları olsun hizmetleri olsun her bilgiyi elde eder, her bilgiye 'hehheh demekki biz oraya 5 basarız' mesajlı yorum yapar. ürkütücü olabilir.

    b)bilge kuaför: salonda geçen yıllarını boşa harcamamış kuafördür. kişisel gelişim kitabını elinden düşürmemiş, edindiği bilgileri gazetedeki yıldız falıyla harmanlamış ve yepyeni felsefelerle aydınlanmıştır. bir o kadar da heveslidir aydınlatmaya, fön çekerken bile bağıra çağıra anlatır, bildiklerini duyurur. felsefelerinin özündeyse insanın aslında insan olmadığı yatar. kuaförüne göre gezegen, rüzgar, enerji, yıldız gibi birçok seçenek mevcuttur.

    c)dost kuaför: sıcakkanlılığı doruklarda yaşayan insanlardır. ilk gidişiniz olsa bile, çıktığınızda arkadaşımızın hayatının en özel ayrıntılarını öğrenmişsinizdir. dostluk karşılıklıdır tabi, aynı ayrıntıları sizden de beklerler. ne kadar ketum olsanız çok şeyler öğrenir sizden(bir elinde saçınızın yarısı öbür elinde kızgın metal tutan her insan gibi). hiçbir şeyi de unutmaz, artık kardeş olmuşsunuzdur.
    #24007 fikibok | 14 yıl önce
     
  2. tümünü gör