kayıt

kuaför

  1. 1
    saçtan tırnağa her konuda düzeltme yapan, yardımcı olan birtanecik meslek. icra edenlerin tavırları uç noktalardadır, zaman zaman tehlikeli bile olabilirler o bakımdan.

    a)hırslı kuaför: bu kuaförler özellikle ilk gidişiniz falansa kuaför geçmişinizi didik didik sorgular. önceki kuaförünüzün fiyatları olsun hizmetleri olsun her bilgiyi elde eder, her bilgiye 'hehheh demekki biz oraya 5 basarız' mesajlı yorum yapar. ürkütücü olabilir.

    b)bilge kuaför: salonda geçen yıllarını boşa harcamamış kuafördür. kişisel gelişim kitabını elinden düşürmemiş, edindiği bilgileri gazetedeki yıldız falıyla harmanlamış ve yepyeni felsefelerle aydınlanmıştır. bir o kadar da heveslidir aydınlatmaya, fön çekerken bile bağıra çağıra anlatır, bildiklerini duyurur. felsefelerinin özündeyse insanın aslında insan olmadığı yatar. kuaförüne göre gezegen, rüzgar, enerji, yıldız gibi birçok seçenek mevcuttur.

    c)dost kuaför: sıcakkanlılığı doruklarda yaşayan insanlardır. ilk gidişiniz olsa bile, çıktığınızda arkadaşımızın hayatının en özel ayrıntılarını öğrenmişsinizdir. dostluk karşılıklıdır tabi, aynı ayrıntıları sizden de beklerler. ne kadar ketum olsanız çok şeyler öğrenir sizden(bir elinde saçınızın yarısı öbür elinde kızgın metal tutan her insan gibi). hiçbir şeyi de unutmaz, artık kardeş olmuşsunuzdur.
    #24007 fikibok | 14 yıl önce
     
  2. 2
    kendiyle çelişen bir kimse. saçın çokzel, kaliteli boyatma ile saçın çok çirkin sağlıksız keselim cümlelerini 10 dakika içinde sarf edebilir. inanmadan önce bir kez daha sorunuz.
    #24026 cizmelikedi | 14 yıl önce
     
  3. 3
    ne kadar kesersek o kadar iyi mantığıyla eğer karşı çıkmazsanız saçınızın yarısını kesecek insanlardır.
    #24094 changeishard | 14 yıl önce
     
  4. 4
    kadının dibe vurduğu yer, evet.
    saçı boyanırken bi kadının ne kadar çirkin olduğunu tahmin edebilir misiniz beyler? peki kaşımı aldıracağım derken girdiği tripler, mimikler?
    işte orası dip oluyor. ve ardından önlenemez yükseliş: saçın yıkanıp kurutulması!

    işte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle temiz.
    #37980 hafifmerkep | 13 yıl önce
     
  5. 5
    istenileni yapmaya değil, beceremeyip yapamadıkları şeyin size yakıştığına ikna etmeye çalışan; gitmekten zerre kadar haz etmediğim, mutlu/memnun edeceği yerde moral bozukluğundan başka bir şey olmayan mekan.
    #52022 ilgimicekmedi | 12 yıl önce
     
  6. 6
    kendini alamayıp yardıran ve her gittiğinde pişman eden kişi.
    #52056 desmond hume | 12 yıl önce
     
  7. 7
    hangi kuaföre gidersem gideyım saçımı kestırme ıstegımı başarısızlıkla sonuclandıran kişidir .hıc bı zaman ıstedıgım gıbı olmamıstır sacım dolayısıyla pek anlasamayız kendileriyle
    #52078 merwedeviance | 12 yıl önce
     
  8. 8
    "sadece uçlarından keser misiniz?saçım kesinlikle kısalsın istemiyorum" cümlelerini kafalarında "saçımı kısacık kesebilir misiniz?buna çok ihtiyacım var" şeklinde çevirebilen ve heyecanla işe girişen kişidir. nedir bu kesme sevdalarının kökeni bilinmez fakat benim kuaförüm adlı çerezlik yaz programında da görülmektedir ki oradaki bütün kuaförler kendilerini önlerindeki kurbanın saçını kesebilme boyuyla orantılı olarak iyi görmektedirler.allah akıl fikir versin.
    #90054 sveta | 10 yıl önce