kayıt

melekler korusun

  1. 5
    karakterleri doğum kontrolü yöntemlerini ya bilmeyen yada kullanmaya gerek görmeyen dizidir kardeşim zırt pırt hamile kalıyorlar bu ne lan
    #22061 zoneiw | 14 yıl önce
     
  2. 4
    baş roldeki hanım kızımız o kadar mal ki onu koruyabilecek bi melek bilmiyorum.yani bi okul okumak ve istanbul da yaşamak bu kadar mı zor ?

    ayrıca bir anda bilmem kaç yıl sonraya cort diye geldik hiçbişey anlamadım.daha dün özgür e yazan barış namus kumkuması olarak geçinen ipek

    böcüğünü hamile bırakmış.kavak yellerine doğru gidiyo bu dizi haa.

    #22058 catgirl | 14 yıl önce
     
  3. 3
    sünger bob izlediğim için sürekli benimle dalga geçen çevremin bir numaralı dizisidir...
    "aaayyy en heycanlı yerinde bitti ya!"
    #21329 optican prime | 14 yıl önce
     
  4. 2
    arkadaş muhabbetlerinde ilk duyduğum andan itibaren uzunca bir süre adını "melekler korusu" zannettiğim televizyonda da denk gelmemem sebebiyle çakma fantastik bir türk dizisi sandığım dizidir.
    #21321 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  5. 1
    izlediğim tek televizyon dizisidir. diğerlerine oranla oldukça gerçekçi ve hayatın içinde bir dizidir. herkesin kendinden bir şeyler bulabileceğine eminim. Üstelik (bkz: hümeyra) kadar yetenekli bir ses ve sanatçının da rol almasından anlaşılabileceği gibi gerçekten kalitelidir. İpek adlı genç kızın, annesi, erkek arkadaşı ve arkadaşlarıyla olan ilişkilerini ve gerçek hayatı gözler önüne serer.