kayıt

melekler korusun

  1. 1
    izlediğim tek televizyon dizisidir. diğerlerine oranla oldukça gerçekçi ve hayatın içinde bir dizidir. herkesin kendinden bir şeyler bulabileceğine eminim. Üstelik (bkz: hümeyra) kadar yetenekli bir ses ve sanatçının da rol almasından anlaşılabileceği gibi gerçekten kalitelidir. İpek adlı genç kızın, annesi, erkek arkadaşı ve arkadaşlarıyla olan ilişkilerini ve gerçek hayatı gözler önüne serer.
     
  2. 2
    arkadaş muhabbetlerinde ilk duyduğum andan itibaren uzunca bir süre adını "melekler korusu" zannettiğim televizyonda da denk gelmemem sebebiyle çakma fantastik bir türk dizisi sandığım dizidir.
    #21321 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  3. 3
    sünger bob izlediğim için sürekli benimle dalga geçen çevremin bir numaralı dizisidir...
    "aaayyy en heycanlı yerinde bitti ya!"
    #21329 optican prime | 14 yıl önce
     
  4. 4
    baş roldeki hanım kızımız o kadar mal ki onu koruyabilecek bi melek bilmiyorum.yani bi okul okumak ve istanbul da yaşamak bu kadar mı zor ?

    ayrıca bir anda bilmem kaç yıl sonraya cort diye geldik hiçbişey anlamadım.daha dün özgür e yazan barış namus kumkuması olarak geçinen ipek

    böcüğünü hamile bırakmış.kavak yellerine doğru gidiyo bu dizi haa.

    #22058 catgirl | 14 yıl önce
     
  5. 5
    karakterleri doğum kontrolü yöntemlerini ya bilmeyen yada kullanmaya gerek görmeyen dizidir kardeşim zırt pırt hamile kalıyorlar bu ne lan
    #22061 zoneiw | 14 yıl önce