kayıt

metu sözlük v5

  1. 9
    heyecanlı bekleyişin ardından sağlam internet erişimim olmadığı anda çıkarak buruk sevinç yaşatmıştır. internet gelir gelmez debugging akacaktır, yayında ve yapımda emeği geçen herkesin eline sağlıktır.
    #85543 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  2. 4
    v5'te yazar ve başlık takip sistemi gelmiş. yazarları engelleme şansımız da artık bulunmakta. ayrıntılı arama seçeneği var. onlayn ve yakın zamanda onlayn olan yazarlar sağda gözüküyor. mesaj kısmı biraz sıkıntılı zira okuduğum mesajları okunmamış gösteriyor. sol framedeki başlık sayısı azalmış ve gündem kısmı kaybolmuş*. türkçeleştir seçeneği gelmiş. entrylerimizi bir nedene bağlama zorunluluğu olmadan silebiliyoruz. ukde sahipleri tekrar gözüküyor. verdiğimiz oyları geri alabiliyoruz. açacağımız başlığa kategori ekleyebiliyoruz.fotoğraf koyma özelliği gelmiş ama bence bir sözlük için çok anlamsız ve gereksiz. favori olarak eklediğimiz entryler gözükmüyor. kaçıncı nesil olduğumuz gözükmüyor. hala entry'i editlediğimiz tarihi göremiyoruz. istatistiklerin çoğu mefta. karmalarımız da pert. temamız varsayılan kırmızı ve şimdilik değiştiremiyoruz. şikayet kısmında gerekçeler gerekçe 1,2 diye sıralanmış ne oldukları meçhul. şimdilik bu kadar. değişen bişey olursa editleyeceğim.
    edit: belirli temalar eklenmiş. istersek eksta biz de ekleyebiliyormuşuz sanırım.
    edit 2: okununca mesaj ikonu düzeliyor artık.
    edit 3: nesil sorunu düzeldi.
    edit 4: gerekçe kısmı düzeltilmiş.
    edit 5: gündem geri gelmiş. gündem olanlar daha koyu.
     
  3. 25
    Istatistikler kısmı eskisi kadar kapsamlı değil. Eski stats'ları istiyoruz!
    #86046 stfu | 10 yıl önce
     
  4. 22
    alışamamış ve yadırgamış olanlara bug'lar düzelene kadar sebretmelerini ve entry girme konusunda ellerini korkak alıştırmamalarını öneriyorum. doctor who'dan alışkınız biz sonradan sevmelere, tecrübe konuşuyor yani. don't worry, be happy guys!
    aynı zamanda bana aylar sonra entry girdiren başlıktır. eline sağlık sevgili burocknroll (ve varsa ekibi).
    #85930 benaslindayogum | 10 yıl önce
     
  5. 19
    radyosu olmaması sebebiyle hayallerimi yıkan yeni sürümümüz. hayırlı olsun diyelim ne diyelim yani. sözlük onların sonuçta. *
    #85831 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  6. 44
    yeni mesajlaşma sistemi ile bizi selamlayan versiyondur. bu sistem ile sayfadan hiç ayrılmadan yazarlarla anlık sohbet etme şansına kavuşmuş bulunuyoruz. aynı zamanda mesajın tarihine iki defa tıklayarak mesajı silmek de mümkün. haydi öyleyse klavyeye kuvvet. *
    #92974 burocknroll | 10 yıl önce
     
  7. 1
    an itibariyle yayına girmiştir. Hayırlı uğurlu olsun
    #85522 burocknroll | 10 yıl önce
     
  8. 2
    kullanım sistemi özeti gerektiğini düşündüğüm güncelleme.
     
  9. 10
    alışkanlıktan ötürü şimdilik tam benimseyemediğim değişimdir. Sınavlar sonrası sözlüğe yapacağım güzel dönüşle beraber alışacağımı düşünüyorum. Yenilik güzeldir. Emeği geçenlere selam olsun.
    #85559 nihil | 10 yıl önce
     
  10. 8
    (bkz: tema)
    #85538 burocknroll | 10 yıl önce
     
  11. 45
    eski mesajların silinerek yeni mesaj özellikleri eklenmiş versiyondur. gitti gül gibi mesajlar. kırk yılın başı bir hatundan mesaj gelmişti saklıyordum. arada okuyup seviniyordum falan. gerçi hatun da olmayabilir emin olamadım şimdi. kader kısmet hep bu işler. güzel olmuş ama yeni anlık mesaj olayı.
    #92976 galaxi90 | 10 yıl önce
     
  12. 41
    tüm entrylerimi görüntüleyememe sorunu yaşadığım versiyon.
    #88065 stainlessstell | 10 yıl önce
     
  13. 17
    kendi temamızı oluşturabilme özelliğine,
    sağ frame'e
    takip ve engellemeye
    yazar sayfalarındaki avatar ve açıklama kısımlarına
    ukde sahiplerinin görünmesine
    bildirimlerin tarih ve saatinin görünmesine
    bir kez daha sağ frame'e
    Next&NextStar'a
    nba allstar'a +rep.

    klavye kısayollarının* çalışmaması umarım geçicidir, hiçbiri olmuyorsa r ve u gelsin bana yeter.
    sol frame'de başlığın üstünde durunca görüntülenme sayısı artık görünmüyor. çok da önemli değil ancak insan bazen merak ediyor, kaldırıldı mı anlık mı çalışmıyor acaba?
    tema tasarlanan sayfada arka plan ve logo özellikleri düzgün çalışmıyor sanırım, en azından herhangi bir resim yüklemeye çalışıp kaydet ve onayla dediğimde hiçbir dosya yüklememişim gibi devam ediyor.
    mobilde başlıklar tabını açtıktan sonra gündem, ukde veya herhangi bir şey seçildiğinde tab kendiliğinden kapanıyor, tekrar açıldığında istenen şeyler sıralanmış oluyor.
    mobilde bildirimler ve profile basıldığında aşağı açılan kısım ekranda küçük bir kısmı görünecek kadar solda açılıyor, ikinci kez basıldığında olması gereken yere geliyor.
    sağ frame çok hoşuma gitti ancak internet yeterli hızda olmadığında belli bir süre sonra açılmak yerine hiç açılmamayı tercih ediyor.
    sağ framede belli bir kategoride aşağı scrolladığımızda kategori de kayıyor, görünmüyor, hoş değil.
    bazen mobilde sayfa ilk açıldığında temanın tüm elementleri uygulanmamış oluyor, mesela temaya göre üst kısım siyah ve mor, ikinci ve üçüncü font da mor ise ilk açıldığında bazen üst kısım kırmızı ama ikinci ve üçüncü font mor olabiliyor.
    bazen mobilde ekranın sağında solunda siyah dörtgenler çıkabiliyor, bu sorunun benim telefonumdan kaynaklı olma ihtimali yüksek.
    eksileme limitinin kalkması da umarım bug'dır.*
    -çalışıyorlarmış ya la- bkz, gbkz ve türevleri şu an çalışmıyor sanırım, ya da bana küçük sürprizler yapıyorlar.

    bazıları benden kaynaklı olabilir ancak belirtmekte yine de fayda var. şimdilik bu kadar bulabildim.

    edit: herhangi bir bildirim olduğunda eskisi gibi adres çubuğunun üstünde tab logosu bildirim sayısını gösterecek şekilde değişmiyor artık.
    edit: yavaş internet bağlantısına yoruyorum, sol üstteki logo ve metu sözlük yazısı çıkmıyor.

    #85742 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  14. 15
    güzel görünen gelişme.
    #85699 capulcuvedat | 10 yıl önce
     
  15. 7
    (bkz: uu beybi)
    #85535 dadada | 10 yıl önce