kayıt

metu sözlük v5

  1. 45
    eski mesajların silinerek yeni mesaj özellikleri eklenmiş versiyondur. gitti gül gibi mesajlar. kırk yılın başı bir hatundan mesaj gelmişti saklıyordum. arada okuyup seviniyordum falan. gerçi hatun da olmayabilir emin olamadım şimdi. kader kısmet hep bu işler. güzel olmuş ama yeni anlık mesaj olayı.
    #92976 galaxi90 | 10 yıl önce
     
  2. 44
    yeni mesajlaşma sistemi ile bizi selamlayan versiyondur. bu sistem ile sayfadan hiç ayrılmadan yazarlarla anlık sohbet etme şansına kavuşmuş bulunuyoruz. aynı zamanda mesajın tarihine iki defa tıklayarak mesajı silmek de mümkün. haydi öyleyse klavyeye kuvvet. *
    #92974 burocknroll | 10 yıl önce
     
  3. 43
    mesajlaşmaya gelen yenilikle beni şaşırtmış versiyondur.
     
  4. 42
    Sanırım engelle fonksiyonu çalışmıyor.
    Engellenen Yazarın hiçbir entry'sini görmemeli yazar. Sadece iletişim aşamasında ignore işlevi değil.
    #89988 stfu | 10 yıl önce
     
  5. 41
    tüm entrylerimi görüntüleyememe sorunu yaşadığım versiyon.
    #88065 stainlessstell | 10 yıl önce
     
  6. 40
    ukde veren yazarın ismini ilk entry'nin başına sabitlemesiyle gönlümüzü kazanmıştır. eski versiyonlarda bunu elle yapardım, sonra ukdeler anonim oldu kimin verdiğini göremedik, bu versiyonda ismi kendisi çıkartıyor güzel şekilde. zira ukde de bir emektir.
    #87387 gitbasimdanaysel | 10 yıl önce
     
  7. 39
    Mobil versiyonunda hala yeni başlık açamadığım.
    Lan bak bilip de söylemiyorsanız bana çok ayıp. Ayıp.
    #87148 stfu | 10 yıl önce
     
  8. 38
    tema özelliğinden dolayı colorpic diye bir program kullanarak sapık gibi tema yapıyorum. bana yaramadı sanırım bu versiyon.
    #86998 emmettbrown | 10 yıl önce
     
  9. 37
    profilin nasıl düzenlendiğini çözemediğim versiyon, admin de uyumuş, iletişime geçemiyoruz. derseniz ki 'ulan teres, sen mod değil misin?' haklısınız. bizim zamanımızda buralar hep dutluktu.
    #86990 gitbasimdanaysel | 10 yıl önce
     
  10. 36
    metu sözlük logosunu göktürkçe yazdığım versiyon. çok yakıştı.
    bu arada göktürk dili sağdan sola doğru yazılıyor.

    http://imgur.com/94HPIfy
    #86985 emmettbrown | 10 yıl önce
     
  11. 35
    Entry'lerimi düzeltemediğim versiyon.
    #86587 stfu | 10 yıl önce
     
  12. 34
    bugünlerde beni en çok sevindiren şey olmuştur
    #86219 stainlessstell | 10 yıl önce
     
  13. 33
    - üstteki arama kısmında yazar araken sadece yazar başlığı değil yazar profili de gelecek şekilde arama yapmalı ve seçenek sunmalı. misal stf yazınca hem yazar başlığı hem de yazar profili gelmeli, isteyen istediğine gidebilmeli, artık hangisini isterse user.

    - ctrl + enter'a basınca entry gönderilsin.
    #86177 stfu | 10 yıl önce
     
  14. 32
    - genel olarak, sözlükteki fontların çok küçük. misal itü sözlük'le bi karşılaştırın hak vereceksiniz. başlarda bu küçük yazıları seviyordum ama sonrakarı gerektiğinden daha küçük olduğuna kanaat getirdim.

    - entry düzeltme konusunda küçük ekranlı pc'lerden girildiğinde ekran boyutuyla oynamak gerekiyor tüm ekranı görebilmek için. daha responsive bi tasarım olsa daha iyi olur. her seferinde zoom yapmak zor oluyor.

    - çıkış butonunun yeri gereksiz, profil kısmında insan büstü imgesine tıklanan yerin son kısmında olmalı çıkış.

    - çöp kısmında silinen entry'ler ve rötüş bekleyen entry'Ler olmalı. silinen entry'ler ise ikiye ayrılmalı, benim sildiklerim, moderasyonun sildikleri..
    #86176 stfu | 10 yıl önce
     
  15. 31
    - gündem tuşu sanırım bozuk. son bir haftada en çok hangi başlık hakkında konuşulmuş, bunları tarih değil entry sayısına göre sıralayıp bize göstermeli.
    - son tuşu şart, yani bir başlığa kim bizden sonra neler yazmış basınca sadece bizim entry'mizi ve sonraki entry'leri görebilmek.
    - takip ettiğimiz başlıklara entry girildiğinde duyurular kısmı yanmalı, bildirim vermeli. ekşi'deki adıyla, olay şeklinde sanırım. orada takip edilen başlıkların listesi oluyor.
    - başlık öner buton bir önceki sürümdeki gibi olabilecek en kolay yer olan yenile butonunun yanına iliştirilmesi lazım. yanılmıyorsam işareti de ? şeklindeydi. bi de ekşi'den çekilen başlıklar vardı onun da işareti ! şeklindeydi ama ona gerek yok gibi bu seferi.

    #86175 stfu | 10 yıl önce