kayıt

tecavüze uğramayı isteyen kadın

  1. 1
    tanım: tecavüze uğramayı istermiş gibi algılanan kadın.

    not1: başlığa bakarak direkt küfür basabilirsin mesela. ama ben yapmayacağım bi saniye. bu konuda söyleyeceklerim var.

    bazı erkeklerin minik dünyasında kadın, cinsellik hususundaki tabuları yıkamadığı için kendileriyle birlikte olmayı kabul etmiyor, yani aslında istememek gibi bi lüksü yok ve başta zorlanırsa devamında kendisi bir seks tanrıçasına dönüşecek. öyle yani. inanmıyorsanız google'da "yaşanmış seks hikayeleri" diye aratın. yaşanmışlıkları hakkında garanti veremem ama eski bir dostun sözüne istinaden %90'ının zorla başlayıp sonunda kadının uçtuğu hikayelere dönüşeceğinin garantisini verebilirim.

    bundan çok daha acısı eğitim düzeyi yüksek, aklı selim sahibi bir arkadaş tarafından " tanımadığın bir adamın tecavüzü mü daha ağır olurdu yoksa tanıdığının mı?" gibi bir soruyla muhattap bırakılmak mesela. senin cevabın önemli değil kadınım. adam "hoşlandığın" biri tarafından tecavüze uğramanın tecavüz sayılmayacağına inanmış. buna cidden inanmış ve senin de aklından öyle geçtiğine seni ikna etmeye çalışıyor.
    adam bazen okuyor ama eşşekliği baki kalıyor yani.

    sınırlar sizin bildiğiniz gibi değil ne yazık ki beyler.
    dünyanın en mükemmel adamı da olsanız, irademiz dışında, parmağımızın ucuna dokunmanız bizi kendimizden iğrendirirken, sizin hayvanlığınızı kendinizce hoşluğunuzla örtmeye çalışmanız akla mantığa sığmıyor, bilesiniz.

    not2: tecavüz kaçınılmazsa çevir de kendin otur, zevk al orospu çocuğu.

    oh be.
    #40122 hafifmerkep | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör