kayıt

tecavüze uğramayı isteyen kadın

  1. 1
    tanım: tecavüze uğramayı istermiş gibi algılanan kadın.

    not1: başlığa bakarak direkt küfür basabilirsin mesela. ama ben yapmayacağım bi saniye. bu konuda söyleyeceklerim var.

    bazı erkeklerin minik dünyasında kadın, cinsellik hususundaki tabuları yıkamadığı için kendileriyle birlikte olmayı kabul etmiyor, yani aslında istememek gibi bi lüksü yok ve başta zorlanırsa devamında kendisi bir seks tanrıçasına dönüşecek. öyle yani. inanmıyorsanız google'da "yaşanmış seks hikayeleri" diye aratın. yaşanmışlıkları hakkında garanti veremem ama eski bir dostun sözüne istinaden %90'ının zorla başlayıp sonunda kadının uçtuğu hikayelere dönüşeceğinin garantisini verebilirim.

    bundan çok daha acısı eğitim düzeyi yüksek, aklı selim sahibi bir arkadaş tarafından " tanımadığın bir adamın tecavüzü mü daha ağır olurdu yoksa tanıdığının mı?" gibi bir soruyla muhattap bırakılmak mesela. senin cevabın önemli değil kadınım. adam "hoşlandığın" biri tarafından tecavüze uğramanın tecavüz sayılmayacağına inanmış. buna cidden inanmış ve senin de aklından öyle geçtiğine seni ikna etmeye çalışıyor.
    adam bazen okuyor ama eşşekliği baki kalıyor yani.

    sınırlar sizin bildiğiniz gibi değil ne yazık ki beyler.
    dünyanın en mükemmel adamı da olsanız, irademiz dışında, parmağımızın ucuna dokunmanız bizi kendimizden iğrendirirken, sizin hayvanlığınızı kendinizce hoşluğunuzla örtmeye çalışmanız akla mantığa sığmıyor, bilesiniz.

    not2: tecavüz kaçınılmazsa çevir de kendin otur, zevk al orospu çocuğu.

    oh be.
    #40122 hafifmerkep | 13 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: ele geçirilmişliğin verdiği dayanılmaz haz)
    #40126 marvellous | 13 yıl önce
     
  3. 3
    özgürlüğe olan inanç ve vurdumduymazlık ve anarşik tavırlar adları altında incelenmemesi gereken; sanayiye bikiniyle gitmek, inşaata sütyenle gitmek, hakkari-konya gibi yerlerde çıplak sayılabilecek kıyafetlerle dolaşmak gibi davranışları sergileyen kadındır. ne dersen de saçlarını kestirmeden, küpesini çıkarmadan kaç erkek doğu turu yapıyor bu ülkede?
    #40130 isinylmz | 13 yıl önce
     
  4. 4
    türk eğitim sisteminin olağanüstü ve belki de tek başarısıdır. şöyle ki:

    ilkokulun birinci sınıfından itibaren öğrencilerin kafasına cinsiyet ayrımı yerleştirilir. kızların arasında oturan erkek aşağılanır, tenefüslerde oyun oynuyoruz hesabına kızlar erkekler tuvaletine çekilip utandırılmaları sağlanır. veletlerin yaşları ilerleyip öğretmenlerin kafasında saçma sapan düşünceler oluşmaya başlayınca bu ayrım daha da keskinleşir, kızlarla erkekler aynı sırada oturmaz, aynı arkadaş ortamında bulunmaz ve arada derin bir uçurum oluşur. gayet doğal bir olay olan adet görme bile tabulaştırılır, kızların kendi aralarındaki bir sırra dönüşür. tam da bu sıralarda ergenliğe adım atmış erkek dimağlarda hormonların da artmasıyla beraber cinselliğe yönelim artar, tam da bu sırada devreye porno girer, erkek birey cinselliği gayet sağlıksız ve hayvancıl bir araçla öğrenir, öğrenmek zorunda bırakılır. mecbur kalması hayvanlığını kabullenmemizi sağlamıyor tabi, eksilemeyin hemen.

    erkeğin kafasında kadın vücudu o kadar ulaşılmaz kılınır ki, erkek dimağlar kızlarla basketbol oynamayı bile cinsel açıdan görür, dizi kız dizine değdiğinde ereksiyon olur, banyoya bunun hayaliyle girer. erkek dimağ "halbuki erkeklerle o kadar oynadım lan, yeri geldi boğuştum ama neden kız olunca bir şey hissediyorum" diye sormaz kendisine, çünkü başından beri kadın vücudu ona ulaşılmaz kılınmış ve karşısındakini insandan çok cinsel bir obje olarak görmeye başlamıştır.

    ne zaman erkek insanı üniversiteye gelir, kızlarla da arkadaş olabileceğini, kızın dizine ya da herhangi bir yerine dokunmanın hiç de cinsellik içeren bir şey olmadığını görür, o zaman kafa biraz düzelir hatta bir yerden sonra cinsellikten sıkılır, "lan zamanında söylendiği kadar da bir şey yokmuş" der. ama ne yazık ki erkek insanların çoğu evlenene kadar cinselliği yaşayamaz ve cinselliği saçma sapan yerlerden çarpık bir şekilde öğrendiğinden dolayı önceki entrylerde de bahsedilen kıvama gelir, tecavüze uğramak isteyen kadın imgesini kafasında oluşturur.

    çok pis genelleme yaptım, hepimiz bu süreçten geçmiyoruz, hepimiz hayvan değiliz.

    ha bir de, toplumun normalde yaşanması gereken şeyleri ayıp sayıp gözden uzak ve çarpık bir şekilde yaşanmasına göz yumması diye bir durum var, eğitim sistemi de buna hizmet ediyor, böyle de özet geçeyim.
    #40141 fingolfin | 13 yıl önce
     
  5. 5
    seks isteyen kadın olasıdır ama tecavüz isteyen kadın varsa eğer mazoşist olduğu söylenebilir.
    #65197 burocknroll | 11 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: açtığın başlığa otur e mi)
    #65214 kamikaze | 11 yıl önce
     
  7. 7
    yılbaşını taksim meydanında kutlayan kız modeli
    #66615 hacktor | 11 yıl önce