kayıt

muhteşem yüzyıl

  1. 3
    6. bölümüyle kendimde spartacus izliyomuş hissiyatı oluşturan dizi.
    sanki figüran sayısını biraz artırsalar olacak gibi ha.
    #37003 the riddler | 13 yıl önce
     
  2. 2
    efenim, çok sevdiğim canım bakanım bülent arınç bile, bu diziyle ilgili açıklamalar yapınca, oturup izleyeyim dedim. dizi, kanuni sultan süleyman ın tahta geçtiği günden başlıyor, onu, dönemini, osmanlıyı anlatıyor. ve tabii kanuni diyince çoğumuzun ilk aklına gelen, hürrem sultan, dizide çok geniş bir yer kaplıyor keza harem de öyle. senaristler arasında meral okay ı gördüm, o yüzden güzel bir dizi olacağı kanaatindeyim.
    dizinin ilk bölümünden itibaren millet ayağa kalktı, padişah alemci gösteriliyor, osmanlı sadece haremden ibaretmiş gibi anlatılıyor gibisinden laflar aldı yürüdü, ben öyle bir şey görmedim, bakış açısı tabi.umarım bitmez bu laflar yüzünden.
    ilk bölümde en çok dikkatimi çeken şey ise hürrem oldu. allahım o nasıl kadın? böylesine kazulet, böylesine iri. kafamdaki tipik helga modeli, gürbüz bir alman kızı misali. hareme onca kız getirdiler, bence hepsi ondan güzeldi. hamamda kurnaya yüzükoyun yatmış, önden çekim bir sahnesi var, ulan o ne geniş omuz, sanırsın hürrem değil, bizim kırkpınar ağası rahmetli kel aliço. tövbe tövbe. bu -bence- falso dışında gayet güzel, yabancılar aksanlı türkçe değil kendi dillerini konuşuyor, türk dizi sektöründe gelişme görüyorum *
    #35251 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  3. 4
    beyaz showdaki hata videosuyla koptuğum dizi. link : http://www.zapkolik.com/265553/muhtesem-yuzyil-dizisindeki-hatalar-beyaz-show-27052011.html
    #43397 benaslindayogum | 13 yıl önce
     
  4. 13
    son bölümündeki abartılı duygu patlaması üzerine yapılan montesiyle kırıp geçirmiştir.
    muhteşem gaz:
    http://www.cezmikalorifer.com/video/izle1.php?id=711143
    #59480 burocknroll | 11 yıl önce
     
  5. 16
    özellikle son bölümlerinde (son 10 bölüm) dini öğelere müthiş önem vermeye başlamış dizidir. hayır dizinin yayınlatılmayacağını anlayıp dizideki bütün dekolteleri kapattınız anladık. hadi dizide bir bölümde 5 saniyede 5 yıl geçiyorken tam o dönemde 2 bölüm ramazan ayındaymışlar gibi çektiniz diziyi anladık ama bu abartılar iyice saçmalamaya başladı. biri istiareye yatıyor rüyasında kocasının mezarını görüyor. biri kağıtlara ayet yazıp denize atarak rüzgarın kesilmesini sağlıyor bu sayede haçlı donanmasını yeniyor. anlaşılacak gibi değil. iyice samanyolu dizisi oldu.
    #66106 burocknroll | 11 yıl önce