kayıt

eşit ağırlık öğrencisini küçük görmek

  1. 16
    bir sorun görmediğim durum.çalışmaktan nefret ettiğim için tarihten 2 3 soru kaçıracam,diğer tüm dersleri fulle yakın yapacam elin tm cisi fen testine dokunmayacak,matematik zordu ya,benim sürem yetmedi yha .s .s diyecek
    (bkz: he canım)

    şaka bir yana yapmadığım şeydir.herkes kapasitesine göre bir şeyler yapıyor.ne yapalım bu kadarmış diyor teselli ediyoruz *
    #74376 overlokmakinesi | 11 yıl önce
     
  2. 17
    haklı harekettir. hiç utanmamaktayım. yine olsa yine yaparım. çünkü hiç tm dersi çalışmamış ben, sadece lise edebiyat derslerini dinleyerek tm.de derece yapıp, okuldaki tüm tm.cilere çakmışımdır. geçmiş olsundur. mf.ciler hem tm hem mf.de başarılıdır. tm.ciler ise s*kindirik iki ders çalışıp artistik yaparlar. tmciler küçüktür, küçük görülmelidir.
    #74391 starbuck | 11 yıl önce
     
  3. 18
    (bkz: öyle bir sıçmalıyım ki yer gök inlesin)
    #74401 kamikaze | 11 yıl önce
     
  4. 19
    sınav sisteminin saçmalığından dolayı sayısal beyinlerin tm cileri sınavlarda geçtiği doğrudur efendim ama bu bir küçük görme bahanesi değildir , benim için küçük görme bahanesi entellektüel birikim olarak *onlardan daha yüksek seviyede olmamdır..çünkü yeri gelir derslerinde kendilerine ezberletilen fikirlerle gelir mühendis işte diye sizi ezmeye çalışırlar ki onun geldiği halde budur :

    (bkz: mühendisi küçük görmek )

    #74416 respector | 11 yıl önce
     
  5. 20
    (bkz: sözel öğrencisini küçük görmek)
    #74428 overlokmakinesi | 11 yıl önce
     
  6. 21
    genellikle kayıt ve kayıttan sonraki ilk iki-üç ay süresince entry'si artan ve hararetli tartışmalar barındıran başlık.
    #74440 ilgimicekmedi | 11 yıl önce
     
  7. 22
    mfler tm sınavına katsayı faklı olmadan girildiği yıl hukuk ve işletmeleri dolduran mfler tarafından haklılığı kanıtlanmıştır(bkz: benim hukuk tutuyordu abi)
    #74444 atarliceviz | 11 yıl önce