kayıt

çocuğu tecavüzcüsü ile evlendirmek

  1. 1
    şeytanın aklına gelmeyecek eylem. bunu imzalayanları, düşünebilenleri anlamaya çalışınca beyin hasar görüyor.

    bkz: https://pbs.twimg.com/media/CxgMCPDXcAAQZ09.jpg
    #103883 sikerione | 7 yıl önce
     
  2. 2
    iğreniyorum. insanların katil olmasının bir cevabı mesela.
    #103886 feminist as fuck | 7 yıl önce
     
  3. 3
    nereden akıllarına geliyor bilemiyorum, sanırım kendilerini tecavüzcünün yerine koyup* "ne isterdim?" diye düşünüp karar veriyorlar böyle yasalara. şimdi şerefsiz, tecavüzcü, sapık olma zamanı.
    #103887 dark matter | 7 yıl önce
     
  4. 4
    https://www.change.org/p/%C3%A7ocuklar-istismarc%C4%B1yla-evlendirilecek-karar%C4%B1-y%C3%BCr%C3%BCrl%C3%BC%C4%9Fe-girmesin?source_location=petitions_share_skip

    imzalayalım lütfen.
    #103890 feminist as fuck | 7 yıl önce
     
  5. 5
    twitter'da bunun yanlış olmadığını söyleyen tipler de tt oldular bugün. En mide bulandırıcı kısım destekleyen kadınları, genç kızları görmek. İleride anne olacak, 1 değil 3-5 tane doğuracak tipler bunlar. kendi çocukları tecavüze uğrasa "aman mahkemeyle uğraşmayalım, aile içinde çözelim" mantığıyla verecekler pis heriflere kızlarını herhalde. göbek de atarlar düğünde bunlar.

    tecavüze uğrayanın da iki seçimi var. ya evleneceksin, ya içine atacaksın. olur da 7-8 kişi birden girişirlerse de aralarından birine yıkacaklar suçu, sen de kabulleneceksin.
    #103891 dark matter | 7 yıl önce
     
  6. 6
    Öncelikle, "neden?"

    Bir soruna karşılık olarak "tuhafça" bir çözüm sunuluyorsa/bulunuyorsa eğer, neden bu soruna karşılık olarak bundan daha aşağı kalmayacak bir şekilde "tuhafça" bir önlem alınmıyor? Hep sorarım, "neden?"

    Böylesine aşağılayıcı ve iğrenç bir şey yapan bir kimseye neden bir şans tanınır ki? Evet, bu suçlu kimse için bir şanstır; bir lütuftur. Bu söyleme karşı çıkacak kimseler varsa da buraya kadar zahmet edip okumalarını istemem. Görmezden geliniz... Neyse, olayda kalalım: Çoğumuz hayatımız dahilinde çeşitli çeşitli hatalar yaparız ve bu hataların sonucuna istesek de, istemesek de katlanırız. Aslında ilginç olan bu hataların oluşlarıdır, boyutları basit sayılabilecek derecede önemsizdir: Şöyle ki, bir suça karşılık olarak verilecek veya çekeceğimiz cezanın farkındayızdır. Tabii bu ceza sadece hapis yatmak veya yetkili kimselerden kaçmak değildir; kendi kendimize bile cezalar keseriz. Bir annenin çocuğuna dediği gibi, "Bir daha yapma!" cümlesini defalarca kez kendi kendimize kurarız, kurmalıyız. Evet, genel olarak hatalarımızdan dolayı cezamızı çekeriz ve çekmeliyiz de. Hür irademiz ile ahlak kurallarını hiçe sayıp bir şeyler yapıyorsak eğer bu hataların sonuçlarına da katlanmak zorundayızdır. Bu kadar nutuk çekmem sanırım yeterli.

    Yukarıda söylediklerim gibi. Neden kulağa son derece saçma gelen şey, ufacık da olsa 'olan' bir ihtimal gözümüzün içine içine sokulur? Neden? Son olarak, acaba... Neyse
    #103894 Pride | 7 yıl önce
     
  7. 7
    var olmayan, şeref yoksunu alçak kesimlerin medya gücü kullanarak uydurduğu yasadır. yasanın aslı bu güne kadar erken evlilik sonrası habsedilen insanların afvına yönelikdir ve bu günden sonrası için de geçerli değildir. sebebi ise 3000 ailenin babaları habsedildikten sonra başsız kalmış olmasıdır. araştırmadan, gerçeği bilmeden bazı kesimlerin kıçından uydurduğu şeylere inanan sizlere sadece acıyorum.
    #103897 invisible hand | 7 yıl önce
     
  8. 8
    "Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime,Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbâlime"sozleri,13'unde aile zoruyla evlendirilen bir cocuga aittir ki bu da tecavüz kapsamına girecek kadar iğrençtir.
    #103907 dengbejatekor | 7 yıl önce