kayıt

çocuğu tecavüzcüsü ile evlendirmek

  1. 6
    Öncelikle, "neden?"

    Bir soruna karşılık olarak "tuhafça" bir çözüm sunuluyorsa/bulunuyorsa eğer, neden bu soruna karşılık olarak bundan daha aşağı kalmayacak bir şekilde "tuhafça" bir önlem alınmıyor? Hep sorarım, "neden?"

    Böylesine aşağılayıcı ve iğrenç bir şey yapan bir kimseye neden bir şans tanınır ki? Evet, bu suçlu kimse için bir şanstır; bir lütuftur. Bu söyleme karşı çıkacak kimseler varsa da buraya kadar zahmet edip okumalarını istemem. Görmezden geliniz... Neyse, olayda kalalım: Çoğumuz hayatımız dahilinde çeşitli çeşitli hatalar yaparız ve bu hataların sonucuna istesek de, istemesek de katlanırız. Aslında ilginç olan bu hataların oluşlarıdır, boyutları basit sayılabilecek derecede önemsizdir: Şöyle ki, bir suça karşılık olarak verilecek veya çekeceğimiz cezanın farkındayızdır. Tabii bu ceza sadece hapis yatmak veya yetkili kimselerden kaçmak değildir; kendi kendimize bile cezalar keseriz. Bir annenin çocuğuna dediği gibi, "Bir daha yapma!" cümlesini defalarca kez kendi kendimize kurarız, kurmalıyız. Evet, genel olarak hatalarımızdan dolayı cezamızı çekeriz ve çekmeliyiz de. Hür irademiz ile ahlak kurallarını hiçe sayıp bir şeyler yapıyorsak eğer bu hataların sonuçlarına da katlanmak zorundayızdır. Bu kadar nutuk çekmem sanırım yeterli.

    Yukarıda söylediklerim gibi. Neden kulağa son derece saçma gelen şey, ufacık da olsa 'olan' bir ihtimal gözümüzün içine içine sokulur? Neden? Son olarak, acaba... Neyse
    #103894 Pride | 7 yıl önce
     
  2. tümünü gör