kayıt

sözlük yazarlarının eng101, 102, 211 hocalarına 10 üzerinden verdikleri puanlar

  1. 40
    mehmet ali yılık: 10. ne yaparsanız yapın notu hep iyidir. onunla konuşup tanımak için çabalarsanız cidden dersten ve kendisinden epey bir keyif alırsınız.

    didem ayan: 10 (benim için), 8 (genel yorum). kimyamız inanılmaz derecede tuttuğundan ne yapsam hatalı, hep anlayışla karşıladı ve beni düzeltti. hep yardımcı oldu bana. şahsen elimde imkan olsa mali ve ikisinden sürekli ders almak isterdim.

    özgür köse: 10. hakkettiğiniz notu verir, ne fazlası ne azı bu da öğrencilerin işine gelmez. ama şöyle bir gerçek var ki karşılaştığım en iyi "öğretmendi". dersin ve kitabın dışında da bir şeyler öğretmeye sürekli çabalamaktaydı. çok hoşuma gider bu huyu. mali, didem ve özgür hocalar 3lüsüne denk gelirseniz inanılmaz güzel bir sohbet ortamına da düşmüş olursunuz.

    evrim yalçın: 8. nedense bana hep sağ gösterip sol vuruyormuş gibi geliyordu. not konusunda iyi sanki ama dersleri bana göre değildi.

    sezar erkin: 1. anam uzak durun. hiç gerek yok. zamanında açılan soruşturma yüzünden psikolojisi bozulup saçma sapan notlar verip, saçma sapan quizler ve dersler yapıp duruyor. uyuz da bir kişiliğe sahip. ama ne hikmetse hanımlara karşı notu iyi olabiliyor.

    özlem bozatlı/sığınan: 6.75(eee kendisi de böyle puan kırarak veriyor). dersin içeriğine, kitabına göre anlatan bir hoca. destekleyici yanı da var tabi, sırf bunu ölçmek için deneme sunumuna hazırlıksız gitmiştim ve rastgele de olsa sunum yapmam için cesaretlendirmişti. 211'de nasıl puan kırdığını kağıda yazar ama hatırlamaz. hocam ben böyle yapamadım ama dediğinizde bilmiyorum ben yazmışım diyor.

    serap kızılırmak: 1. hiç gerek yok. uzak uzak uzak. bye bye.

    buket esra tarakçıoğlu: 5. inanılmaz kasıntı. notu kıt ve çok disiplinli. şahsen korkutucu da. uzak durulası.
    #99348 xontaq | 9 yıl önce
     
  2. tümünü gör