kayıt

metu sözlük tarihinin en salak yazarı

  1. 5
    (bkz: açılın benim)
    anlatıyorum. yeni telefon aldım fakat günlerdir kullanamıyorum çünkü şarj olmuyor. sürekli götürüyorum servise şarjı bozuk bunun diyorum bozuk telefon verdiniz bana diyorum, ama adam hangi şarjı taksa tak çalışıyor veya kurcalıyor temizliyor üflüyor falan veriyor bana geri. napayım gördüğüm için çalıştığını alıyorum ben de. en son yine şarjım bitti ve ben telefonu çalıştıramayınca gidip birsürü çemkirdim. ama neler diyorum duysanız adeta bir teknoloji duayeniyim. bir telefon erbabıyım. temassız olsa arada dolar şarj hiç olmuyor diyorum. direk bataryada temassızlık olabilir mi diyorum. ağlayacam ama.
    adam şarjı taktı ve tabii ki telefon çalıştı. ver dedim ben denicem. taktım. çalışmadı. başladım al işte çalışmıyo siz benimle dalga mı gemiyorsunuz beyefendi diye terslenmeye. kimi kandırıyorsunuz diyorum. bozuk telefon sattınız diyorum da adamın ellerinde telefonun deva bulduğunu hesaba katmıyorum. çalışmıyor işte diyorum. sanki bir bok biliyorum amınakoyyim. allah beni davul etmesin.

    sonra adam telefonu elimden alıyor. taktığım şarjı kulaklık girişinden çıkarıp hemen yanındaki şarj girişine takıp geri veriyor.
    sırıtarak.
    ağzı kulaklarına vararak.
     
  2. tümünü gör