kayıt

sweeny sözlük yasaları

  1. 1
    sözlüklerin tabi olduğu doğa yasalarıdır. tarafımca keşfedilmiştir. (bkz: nobel istiyorum ulan allahsızlar)

    0. yasa: sözlükte tartışan iki grup arasında, grup üyelerinden saf değiştiren hiç kimse olmuyorsa; bu iki grup ideolojik dengededir.

    1. yasa (eylemsizlik yasası): belli bir yazar grubu sözlükte online durumda bir şeyler yazmadan bön bön birbirlerine bakıyorlarsa; bir troll veya sivrizekalı bir deha entry girip onları kışkırtana kadar bön bön bakmaya devam ederler.

    2. yasa (entrylerin korunumu): hiçbir entry yoktan var edilemez (yazmazsanız "niye hiç yeni entry yazılmıyor lan" demeyin), var olan entry yok edilemez (entrylerinizi silseniz de database'de saklanır arkadaşlar. küfür ederken iki kere düşünün).

    3. yasa (entropi): kapalı bir sözlük sisteminde (dışarıdan taze kan girişi olmadığı müddetçe) yazarların entry kaliteleri zamanla birbirine eşit hale gelir (kalite yayılması=düzensizliğin artması).

    4. yasa (etki-tepki): her kışkırtıcı entry, kendisine eşit büyüklükte ve ters yönde tepkisel entryler doğurur.

    5. yasa (kaldırma kuvveti): bir yazarın (dişi-erkek ayrımı yapmaksızın) sözlükten kız kaldırma kuvveti: (yazarın ortalama entry kalitesi) x (boyu/kilosu) x (zihinde yarattığı fiziksel imgesi)ne eşittir. bir dişi yazarın sözlükten erkek kaldırma kuvveti ise kategorik olarak sonsuza yakınsar.

    6. yasa (belirsizlik ilkesi): bir sözlük yazarının kalitesi, [(nesil)^0.5]/(karma) oranından daha büyük bir kesinlikle ölçülemez.

    evet arkadaşlar, finalde sorumlusunuz. kolay gelsin...
    #97478 Sweeny Todd | 9 yıl önce
     
  2. tümünü gör