kayıt

bitcoin

  1. 1
    denetimlerden bağımsız ve toplamda 21 milyon adete ulaşabilecek elektronik para birimi. temel olarak sistem ekran kartlarının işlemcilerini kullanarak büyük denklemler çözdürmekte ve bunun karşılığında size bitcoin vermekte. ancak şu anda zorluk seviyeleri o kadar arttı ki artık kendi bilgisayarınızla mine işine girmek ve kazanmak elektrik faturanıza bile yetmiyor. daha güçlü sistemleri piyasa sürüyorlar ancak onlarda çok pahalı ki zorluk seviyesinin sürekli artacağını düşününce eldede patlayabilir. internet üzerinden cloud mining olayları falan çıktı dileyen onları deneyebilir eğer bu işe girmek istiyorsa.

    daha eylül ekim aylarında 20-30 dolar civarlarında seyrederken bir anda 1100 dolara fırlayıp şimdilerde ise 820 dolar civarında seyrediyor. ne olacağını kestirmek çok güç olduğu için yatırım tavsiye edilmez kesinlikle ancak kısa vadede ufak ufak kar etmek için uygun olabilir. dolar kurunun ülkemizde artmaya başlamasıyla beraber tekrardan ilgileri üstüne çekmeyi başarmıştır.

    ancak bu bitcoin olayına girmek için illa satın almanız ya da mine etmeniz gerekmiyor bedava yöntemlerde var. paranızı hiç bilmediğiniz ve kestiremediğiniz bir şeye yatırmak yerine bunu bedavada deneyebilirsiniz.

    öncelikle ihtiyacınız olan şey bir bitcoin cüzdanı, bu cüzdanı açmak için bir çok yol var misal girip sitesindende açabilirsiniz ya da programda kullanabilirsiniz. bunun güzel örneklerinden bir taneside multibit adlı program. kullanışı gayet kolay ve farklı sitelerdeki kurları falanda gösteriyor.
    http://www.multibit.org sitesinden edinilebilir.

    daha sonrada bu siteden http://freebitco.in/?r=59254 her saat başı kodu girerek belli miktarda bitcoin kazanabilirsiniz. (link referral içerir isteyen direk siteye girebilir) ancak bu iş sadece tıklamayla falan olmaz tabi ki o yüzden sitedeki multiply btc seçeneğini martingale tekniğini kullanarak oynuyoruz. sitedeki oyun bir high low oyunu, yatıracağınız miktarı seçip aralıklara göre roll ettiriyorsunuz şansınıza ne gelirse. tabi bunun için biraz bitcoin birikmiş olması lazım zira birkaç el üst üste kaybederseniz elinizdeki bitcoindende olmuş olursunuz. biriktirmek içinse birkaç gün kodu girmeniz ve 0.00005000 civarlarında iken bu multiply oyununu oynamanız yeterli sonrası yavaş yavaş gelecek zaten. he birde bu site her pazartesi ödeme yapıyor belli bir miktarın üstüne.

    martingale tekniği ise basitçe bir miktar bahis yatırıp kazanırsanız aynı miktarı kaybederseniz kaybettiğiniz miktarın iki katını yatırma olayıdır ki yeterince kasanız olduğunda uzun vadede kazanan siz olursunuz. sistem en barzo bu şekilde anlatılabilirdi.

    bu site dışında garanti ödeme yapan bir kaç site daha var bunlar dışında baya bir site var ama henüz bilmiyorum ödüyorlar mı yoksa kazıklıyorlar mı.
    http://dailybitcoins.org/index.php?aff=7b11bfc85f143af57f78239e87a8a1eb
    https://coinad.com/?r=3XG0I19UPKGWEIR

    ilgilenen arkadaşlara kolay gelsin bol kazançlar
    #79111 major | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör