kayıt

sözlük yazarlarının eng101, 102, 211 hocalarına 10 üzerinden verdikleri puanlar

  1. 33
    Eng101 - Ece çiftçi (durdu): 9 - o zamanlar durdu değildi tabii soyadı, yeni başlamıştı hatta ilk öğrencileriydik sanırım, fazla idealist, kuralları önemseyen bir de derse birkaç dakika geç kalınsa dahi almayan bir hocaydı, ben aa aldım o başka mesela ama notu çok da kıttı ya da boldu diyemem. Bir iki sene öncesine kadar hala uğrar konuşurdum kendisiyle iyi insandır.

    Eng102 - filiz emel dikmen: 5643228 - biz galiba son dönemine denk gelmiştik kendisinin. Düzenli ve titizdir. Dersten çok daha fazlasını öğreten güzel bir insandı, eminim tüm öğrencilerine ingilizceden çok daha fazlasını öğretmiştir günlük hayatta kullanımı olan ve işlerinde de faydası olacak olan (kız öğrencilere bakımsız tırnaklarla, yarı çıkmış ojelerle dolaşmamayı, düzgün yürümeyi, oturmayı, erkeklerin saç kesimini bakımlı olmasını her şeyi önemser ve anneymişcesine sevecen tavsiyeler verirdi, ayrıca doğru rapor hazırlanımı, belge düzenlenmesi gibi). Anlaşılacağı üzere mükemmel insanlardan (hocalardan) biridir. Ders alınasıdır, fakat emekli olmuştur.

    Eng211 - duygu çınga: -998321987987 - egosu yüksek özgüveni düşük insan. İngilizce hocalarının bir kısmında olduğu gibi öğrenci ayrımı yapmayı pek sever, tüm İngilizce derslerimi aa getirirken bundan ba almama neden olmuş hiç haz etmediğim hoca tipidir. Derste güler eğlenirsiniz, yüzünüze güler, dersleriniz çok ağır geçmez, gerekli olan ödevi verir, ders işleyişi fena değildir. Fakat notu kıttır, zaten bildiğim kadarıyla odtü'den de ayrılmıştır.

    Bonus: eng311 - Oya yıldız sezginer: 5643221 - kendisinden ders aldığım ve hala okulda olan bir o kalmış sanırım. Bulabilirseniz section'ınızı değiştirip kendisine gidin, anlayışılıdır, güzel ders işler, ileride de işinize yarayacak şeyler öğretir, cv yazmamazsanız ileride işiniz düşerse yine gelin yine bakarız birlikte der, sınavda çıkabilecek sorulara çalıştırır. İyidir, güzeldir, konusuna hakimdir.
    #78375 bluefairy | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör