kayıt

lsd

  1. 8
    Bilinc uzerinde ciddi etkileri olan cok guclu bi maddedir. Kullananlarin dunyayi algilayis bicimini tumuyle degistirir. Acik ve kapali goz halusunasyonlari, dozuna bagli olarak hafif veya siddetli paranoya nobetlerine yol acabilir. Kullanan kisiye ve o anki ruh haline bafli olarak cok cesitli etkiler gosterebilir. Kotu bir ruh halindeyseniz, birlikte kullandiginiz insanlara guveniniz tam degilse kullanmaniz bad trip e cikma olasiliginizi yukseltir. Etki suresi turune ve dozuna gore 8 ila 12 saat arasinda degisebilir. Bir dozu turune gore 100-250 microgram arasinda degisebilir. Genelde kucuk kagitlara emdirilmis bir sekilde satilir. Sivi halinde sisede satilan turune de drop denir.
    Kromozomlara zarar verdigi soylentisi var ise de asil zararlari psikolojiktir.
    Ayrica psychedelic trance music ile cok farkli deneyimler yasamaniz munkundur. Dogada kullanmak mantikli bi secenektir. İkisinin bir araya geldigi psytrance festivaller bu is icin bicilmis kaftandir.
    Acidin tehlikeli bir madde oldugu unutulmamalidir. Herkesin kullanabilecegi bi madde degildir. Mumkunse tecrubeli insanlarin yaninda denenmelidir.
    Once acid sizi, sonra siz acidi kullanirsiniz...
    #74986 jiraiya | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör