kayıt

odtü cupy cupcakes

  1. 1
    sevimli bir işletme öğrencimizin kendi çabalarıyla ve evindeki küçücük fırınıyla 10 saatte pişirip, kremalarını hazırlayıp, bazen çarşıda bazen işletme bölümünde sattığı kapkeklerin markasıdır. şimdilik tanınmak için ucuza satsa da kapkek dediğimiz nevale aslında çok pahalıya satılmakta, istanbulda gittiğimiz bir mekan kapkek başına 6.5(altıbuçuk!) almıştı ki içlerinde bailey's ya da malibu bulunmamaktaydı. ucuz malzemeyle ve devasa fırınlarda yapılan kapkekler 6-7 liraya satılırken odtülü arkadaşımız küçücük evinde yaptığı kapkekleri 2 liradan satmakta(bailey'sliler 4 lira). öyle amerikanvari tereyağı ya da margarine boğarak da yapmıyor kapkekleri, bizim damak tadımıza uygun hale getirerek yapıyor. şekerli sevmeyenlerin bile hoşuna gidecek bir çalışma ortaya çıkarıyor kendisi. ileride girişimcilik yordamıyla bu kapkek işine atılmayı da planlamakta arkadaşımız. kısa vadede hedefi ise daha büyük bir fırın alabilmek.

    baileys, red velvet, vanilya-çilek, chocolate marshmallow, nutella-banana, havuç, chai tea, kahve, limon şimdilik yaptığı kapkek çeşitleri.

    ahan da twitter ve facebook sayfaları:
    https://www.facebook.com/pages/cupy-cupcakes/470040943039379?fref=ts
    https://twitter.com/cupycupcakes

    şenlikte stand alamayacak olması yüksek ihtimal olsa da, kıyıda köşede cupycupcakes satış halinde olacaktır. facebook sayfasından özel günler için sipariş bile almakta cupycupcakes!
    #63858 navyflake | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör