kayıt

rulokat

  1. 5
    kinci, yaftalayıcı, basiretsiz ve komik bir yazar olduğumu düşünen daha kinci daha yaftalayıcı ve daha komik yazardır. birilerini kindarlıkla suçlarken tüm kinini akıtmış ve hiç alakası olmamasına rağmen şakirtlik ve abilikle yaftalamıştır. abla götürmek için dinci takılayım düşüncesine sahip olduğumu bir çırpıda nereden anladığını da çok merak ettiğim yazardır.*. ayrıca aynı mantıkla gidilirse yazarımızın odtü'de sayıca daha çok olan devrimci kızları fark edip devrimci olduğu ve bu şekilde kendine yol aradığı sonucuna varılabilirdi. ama tabi ki bu akıl yürütme sığ, seviyesiz ve saçma olurdu.
    yazarımızın ayrıca iktidara olan kininden dolayıdır ki doğruya doğru eğriye eğri diyememe sorunu vardır. dünyada top 10 haber ajanslarının flaş gelişme olarak kaydettiği, dünyanın her yerinden en taşşaklı köşe yazarlarının, orta doğu uzmanlarının türkiye'nin bir zaferi olarak açıkladığı ve tebrik ettiği olayları sözcü vb. gazetelerden okumayı bırakırsa eğer kendisinin de olaylar hakkında daha gerçekçi akıl yürütmeler yapabileceğine inandığım güzide yazarımızdır. bugün mavi marmara özrü konusunda kendisi gibi düşünen köşe yazarlarının kanaat önderlerinin, mavi marmara ve öncesindeki süreçte yazdıkları çizdiklerine daha dikkatli bakarsa, asıl amerikan yanlısının kim olduğunu daha iyi görebilecektir. one minute'ten sonra da mavi marmara'dan sonra da "öldük bittik","amerika ve israil'i karşımıza almamalıydık" tarzında ki kompleksli ve korkak beyanatların hep bu sözde amerikan karşıtı olan tayfa tarafından yapılması, özürden sonraysa büyük bir iki yüzlülükle o gün amerika ve israil'i karşısına alanlara amerikan ve israil'in uşağı muamelesi yapanların yine aynı tayfa olması ayrı bir düşündürücü ve komiktir. ilaveten ulusal güvenlik konseyi danışmanı paul heze'nin "our boys did it" şeklinde ifade ettiği "bizim çocuklar"dan kastedilenin kim olduğuna bir kere daha bakmasını tavsiye etmek istediğim yazardır.
    ayrıca konuyla alakalı cüneyt özdemir'in radikal'de kaleme aldığı "bir türk kompleksinin sonu" başlıklı yazısını okumasını ve artık kendisinin de bir özeleştiri yapmasını tavsiye ettiğim yazardır.
    http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1126440
    #62727 birgaripmakinaci | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör