kayıt

türkiye a milli futbol takımı

  1. 7
    2014 dünya kupası eleme grubu maçları bitene kadar prim konusunu gündeme getirmesi yasaklanmış takım: http://skorer.milliyet.com.tr/once-basari-sonra-prim/-/detay/1684326/default.htm

    estonya ve andorra gibi sikindirik ülkelerle dördüncülük mücadelesi vermesine rağmen prim konusunu gündeme getirebilecek kadar da yüzsüz takımdır ayrıca. (prim konuşulmasının yasaklanması primin konusunun ortaya atıldığını gösterir.)

    ayrıca bir önceki dönemde başarı primi olarak 4 milyon 661 bin 215 lira alan takım. hafızamı kurcalıyorum, acaba ben mi yanılıyorum diyorum, bu takım euro 2012'yi mi kazandı da bu kadar prim aldı? her katıldığı turnuvada minimum yarı final oynayan koskoca almanya bile euro 2012'de yarı finale kalan futbolcularına 300 bin euro prim vermiş.

    bu takım niçin 4 milyon 661 bin 215 lira aldı? çünkü türkiye çok zengin bir ülke. millet olarak altın kaplamalı klozet harici sıçmayız. tuvalet kağıdı kullanmayız, götümüzü dolarla sileriz. sofralarda su yerine litresi 5 liraya dadanan benzini içeriz. ama almanya öyle mi? onların açlıktan ağzı kokuyor, yakında sınır kapımıza mülteci olarak dadanacaklar(!)

    hadi tüm bunları geçtim de, 4 milyon 661 bin 215 lira alırken 12 saat boyunca köle gibi çalışan asgari ücretli adamın kesilen aylığından da mı utanmadınız?

    sonuç olarak kendi ülke vatandaşlarını bile kendinden nefret ettirme hususunda üzerine olmayan takım.
    #60840 lord of the cakars | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör