kayıt

bilkent mi odtü mü

  1. 1
    lisede beraber okudğumuz arkdaşlarımdan bilkente gidenlere bakıyorum , başladıkları yerdeler. kişisel değerler , dünya görüşü, hayattan beklenti, toplumsal bi konu hakkında belli bir fikri olma gibi hiçbir özellikleri hala yok . çoğu birkaç mekan daha öğrenmiş, bu kızlardan daha güzeli bilkentte var lafı edip duruyor . odtüye gelen arkdaşlarımı görüyorum çok daha farklılar , çok daha farkındalar hayatın,belli bi yere ait olmanın verdiği ayrıcalıkları var her zaman.

    sadece bilkent değil ki , koç'ta tam burslu okuyan birkaç arkadaşımı görüyorum -ki onların bursluluk dereceleri bilkentin de üstünde - adam türkiye 200.sü olmuş haberlerde odtü eylemlerini görmüş diyor ki siz niye eylem yapıyorsunuz başbakan siz öyle yapınca bırakıp gidicek mi koltuğunu ? düşünceleri bu kadar sığ , bu kadar çocuksu ... keza sabancı'da okuyanlar da oynadıkları xbox'tan her akşam içtikleri viskiden bahsedip duruyorlar ah bi de shuttle 'ları ...
    evet belki çok daha iyi olanakları var , hepsi kariyerin allahını yapıcak ama ne yazık ki bazı şeyler sırf ekonomik olanaklarla elde edilemiyor what a pity ..
    #58762 diemydarling | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör