kayıt

beş adımda entel olma rehberi

  1. 1
    sıralamanın önemli olmadığı rehberdir, şu şekildedir:

    1- midnight in paris filminin gelmiş geçmiş en güzel film olduğunu her ortamda dile getir. filmde adı geçen sanatkarların hayatlarından kesitler sun, gözlerini pörtleterek yap ki bunu kimse google'dan baktığını anlamasın. filmi beğenmeyenleri sanat katili ilan etmeyi de unutma; kısacası filmi annenin namusuymuş gibi savun.

    2- futbolla ilgilenme, fenerbahçe- galatasaray maçının sonucundan bile haberin olmasın. futbolla ilgilenmediğini dile getirirken cool olmaktan vazgeçme, kendine güvenin olsun. futbola harcayacağın vakti sürekli olarak i pad 2 kazandığını söyleyen dandik dizi sitelerinde haftanın hit dizisini yorumlayarak geçir.

    3- facebook profil fotosu çok önemlidir. saçını başını topla, boyan gel ve bir arkadaşına senin fotonu çekmesi için yalvar. resim çekilirken asla objektife bakma. bakışlarını ufka doğru yoğunlaştır, bir şey düşünüyormuş, hayata isyan eden felsefik düşünce akımına sahipmiş edası ver fotoya. fotonun yatay ekseniyle gerçek yatay eksen arasında minimum 15 derecelik bir açı olsun. ayrıca depresyon zamanların için de yedek fotoların olsun, elindeki sigaranın dumanı yavaş yavaş fotonun üst kısmına çıkarken isyankarlıktan saçlarını ön tarafa atmış perişan haldeki gri tonajlı insan idealdir. bunun dışında yaşam stilini belli eden film karakterlerini bulundur her zaman profilinde; sigara yakan tyler durden olabilir, mal mal bakan amelié olabilir.

    4- topluma, güne kahvesiz başlayamayacağını hissettir. kahveni yudumladığın anda sabahın ilk güneş ışıklarının aydınlattığı kitap satırlarını okumayı yat, kat, hazine ve saraylara değişmeyeceğini söyle. ama bunu yaparken boş zamanlarında esra erol, seda sayan ve ece erken'in programlarını izlediğini belli etme.

    5- her görüşe saygılı ol. "benim ateist, yahudi, hristiyan, zenci, lezbiyen, gay, putperest arkadaşım da var.." tarzında bir kalıbı asla dilinden düşürme. ezberlediğin cümle kalıbından bir insan fenotipi al ve o insan fenotipinin her zaman "aslında çok şekerlerdir" şeklinde savun. "ateistler düşünce itibariyle tanıdığım en özgür adamlardır" de mesela ama toplumda farklı bir statünün mensubu olmak için bilmediği ideojilerde kendini deneyen ve bu şekilde 2-3 kız düşüreceğini sanan bir andaval olduğunu asla belli etme.

    tebrikler artık sen entelsin. ismin iştirak etme zahmetinde bulunmadığın arkadaş ortamlarında sürekli anılacak.
    #49984 lord of the cakars | 12 yıl önce
     
  2. tümünü gör