kayıt

mesela

  1. 1
    mesela bi mp5 makineli tüfeğin olsa, veya mini uzi de olur. 8 şarjör falan da mermi. girsen anfiye yine ders dinleme maksatlı. dersin yarısına doğru ayağa kalksan ve desen ki, eğer ki bu gün ölecek olsaydınız ne hissedersiniz?

    millet kıllansa ufaktan çünkü alakasız bi adam yine gayet alakasız bi laf etti, sonra yanınızda milletin spor için getirdiğini sandığı çantadan mp5 tüfeği çıkarsan ama tiradına devam etsen. Çünkü o tirad senin de son sözlerin, en azından mantıklı olan son sözlerin olacak. tiradını bitirsen, ortamda bir ölüm sessizliği.ironik değil mi? sonra hoca kimse artık silahı ona doğrultup paaat ilk mermi. silahlar aslında sen ateş ediyorsan birbirinden değişik sesler çıkarmazlar. hepsi paat diye bi ses çıkarır, sert bi alkış gibi, sonrasında da ufak bi hınnnn kulak çınlaması, birkaç atıştan sonra zaten kulakta sadece bir çınlama olur. hoca vurulduktan sonra kapıya doğru gidip insanlara ayağa kalmaların söylesen. büyük ihtimalle olayın şokundan senin de dediğini duymayacak, duysa bile algılayamayacaklardır.

    sonra, sonrası zaten 15 mermi alır şarjör mp5 için, 8 şarjör 120 mermi. %60 ratioyla vursan 72 kişi, ki anfide o kadar adam da yoktur. sesler kesildikten sonra artık senin için tek ve kesin bir paaaat.

    ben sonrasının olduğuna da pek inanmıyorum. hani sonuçta her algının işlendiği yer beyin. beyin ölümü gerçekleştiğinde acı da yok sevgi de yok allah da yok hafıza, evet hafıza da olmadığı için zaten hatırlamayacaksın, eğer ölümünü kendin gerçekleştirirsen yine kendi kanaatimce sopranos dizisinin sonları gibi gerçekleşicek olay. çat diye biticek. kurz und schmerzlos. elimizde ne var, atıyorum 42+1 ölü. dava yok sanık yok katil yok ölenlerin aileleri için adalet yok.komik değil mi ya, eğer ki kendini öldürmeseydi müebbet verecektik, biletini kendin kestin.belki okuldan tazminat alırlar, bunu ne kisvesiyle alırlar bilmiyorum. belki ihmal, güvenlik açığından dolayı falan. ama dediğim gibi, seni etkileyen birşey de yok. çünkü artık algı yok. bitti. o ölenin dünyada kalması, yukardan seyrediyor olması falan yalan bunlar. bunlar insan kainatın merkezidir düşüncesinden kaynaklanıyor. aslında çok da önemli değiliz doğa nezdinde, hatta önemli bile değiliz. canlı işte, virüs kafası yaşayan, yaşadığı yeri bi daha eskisi gibi bırakmayan canlı formatı. ve öldü işte. heralde barut ve kandan pis kokar, barut zaten pis kokuyordu da, kanla karışırsa nasıl olur bilmiyorum mesela. mesela
    #44155 35bucuk | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör