kayıt

beleşçinin otomat rehberi

  1. 1
    öncelikle bu entry istediğiniz ürünü değil available olan ürünleri kapsamaktadır. ha siz o ürünleri istiyor iseniz o zaman problem de yok. İlk aşama olarak;

    1. eğer ki bu işte yeni iseniz yurtlara yeni gelen gri otomatlardan başlayın, hem hafif, hem de tahta üzerinde durduklarından kolay sallanırlar. o makinelerdeki en kolay ürünler eti cin ve eti form portakallıdır. ona müteakip wanted denen çikolata kolay düşer.

    2. sallanınca çok ses çıkardıklarından otomatları gereksiz sallamayın. düşecek olan ürün zaten kendini belli eder, jelatininin ucu tırtıklı olan ürünler, olağanüstü çaba haricinde düşmez. (evet çok düşecekmiş gibi duruyor ama düşmüyor kardeşim tecrübe konuşuyor.)

    3.intermediate seviye için kola makineleri uygundur. kola makinesinin sırrı insanların yuttu zannettiği paraları aslında yutmamış olmasıdır. eğer ki para üstü aldığınız gri butona sertçe vurursanız o para düşecektir. (ben geçen yıl toplamda yaklaşık 60 tl kadar para aldım. ice tea ları saymıyorum ona da değineceğiz.)

    4.diyelim ki para alamadık, rekoru (sanırım) kendimde olan tek ürün parasıyla beş ürün alma tekniğine gelebiliriz. İşbu teknik şu şekilde işler, kola makinesine parayı attıktan sonra istediğiniz ürün için verdikten sonra dahil mütemadiyen butona basın. devamlı basarsanız devamlı o üründen alırsınız.

    5.kola makinesindeki diğer beleş ürünler yedigün mandalin ve pepsi max (bunları genelde beleş veriyor.)

    6.advanced challange ise turuncu ülker makinalarıdır. bu makinalar hem ağır hem de helezonları ürün düşürmeyi zorlaştırır durumdadır. ama kimi slotlarda bu helezonlar biraz daha aşağıdadır, (2. yurt için konuşursak rodeo, albeni ve -zamanında, şimdi koymuyorlar- ülker çikolatadır. gri makinelerin aksine bunları ileri geri sallamak yerine çaprazlama sallamanız gerekir, anca böyle düşüyor.)

    7. sakın ve sakın makineyi devirmeye çalışmayın. devirirseniz ürün yerine o raflar cama çarpıyor, bişey kırmıyor ama hiçbişey de gelmiyor, kamu malına zarardan başınız ağrımasın istiyorsanız anında topuklamanız gerektiği de cabası) -ha illa devireceksen kola makinesi devir, ama onda da iri yapılı 4-5 adam lazım, yoksa makine düştüğü yerden kalkmaz.

    #43113 35bucuk | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör