kayıt

ahmet kerem güler

  1. 7
    metod olarak mantıklı bulmasam da istifası için www.otkbaskaniistifa.org/ adresindeki imza kampanyasına katıldığım odtü ötk başkanı.

    şimdi şöyle bir durum var; arkadaşın açıklamaları son derece yersiz. kendisine gösterilen tepki bu noktada son derece doğru. karşısında reis-i cumhuru görünce yükseklik sarhoşluğuna kapılmış, başı dönmüş midesi bulanmış bir arkadaşımız bu bahsedilen kişi. temsilcisi olduğunu iddia ettiği okulun öğrencileri kampüsün dışına adım attırılmamak üzere tazyikli su ve biber gazıyla boğuşurken yalakalık edeceğim diye böyle talihsiz beyanlarda bulunabilmiş bir kişi.

    (bkz: 5 ocak 2011 polise yök e akp ye başkaldırıyoruz eylemi)

    sıkıntı şurada; bu arkadaş yukarıda da tam metni yer alan beyanı neticesinde odtü öğrencilerini temsil etmediğini de facto ortaya koymuştur. bu bir yargı. lakin asıl sıkıntı temsiliyet makamında. şimdiye kadarki ötk oluşumları gibi, bu ötk oluşumu da hiçbir işe yaramıyor, hiçbir işe yaramadığı içindir ki odtülü'den yeterli özeni görmüyor ve bunun sonucunda böyle denyolar ötk başkanı olabiliyor. naha bu da olgu.

    istifa talebiyle açılan sitede de yer aldığı gibi, arkadaş geçerli 100 küsür oyun 5(beş)'ini alarak başkanlık görevine geliyor. bu durum, ahmet kerem güler'in bizi temsil etmediğini göstermiyor malesef. bu durum, ötk oluşumunun bir temsiliyet zaafiyeti olduğunu gösteriyor. bu sene ötk seçimleriyle ilgili tüm üniversitelerde yaşanan katakulliye hiç girmiyorum.

    netice itibariyle, ötk oluşumu odtü'de kaale alınmamaktadır. kaale alınmayan bir organın başkanının cumhurbaşkanlığı seviyesinde bir görüşme sonrası verdiği denyoca demeç, ötk'nın reel temsiliyeti olmasa da basına yansıyor, şimdiki gibi bir tepki yaratıyor. fakat arkadaşın istifasını istemek, bu demece tepki göstermemek kadar saçma, başka birinin dediği gibi "ne yani, yerine aday mı olacaksın?".

    ötk için kapsamlı bir çalışma, kabul edilirliğini yükseltme ve okul yönetiminde söz sahibi olmasına yönelik bir düzenleme yapılmayacaksa kendisinin istifası bir işe yaramayacaktır. dört oy alan temsilci ahmet kerem güler'in yerine gelecektir.

    bu bağlamda, kendisini dövmek istifaya davet etmekten daha anlamlıdır.

    not: metni bu düşüncelerime rağmen imzaladım.
    #35344 bollocks | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör