kayıt

fahri moderatörlük

  1. 6
    olayı doğru noktadan ele alıp kendince durumun izahını yapanları bir kenara bırakıp elmayla armudu toplamaya çalışan arkadaşlar için ekstra bir şey demek gerekiyor burada:

    şimdi böyle bir işleyişin burada yer aldığını iddia eden ve buna bir şekilde tepki gösteren kimse* "çalışın köleler" demiyor size zaten*.

    'bir durumu burada tartışmaya açarken her seferinde işin alfabesinden mi başlayalım?' diyordum kendi kendime. başlamak gerekiyormuş.

    şimdi güzel kardeşim sözlüğün kadrosuna bakıyorum 1 admin, 4 moderatör var. ortalama online olan yazar sayısı hadi diyelim en iyi ihtimal 10. günlük yazılan entry sayısı da hadi diyelim 40 olsun, senin gül hatırın için 50 olsun. halihazırda bu 50 entry'nin atıyorum 25 tanesi yazılmış iken online olan bir mod'un mantıken yapması gereken şey o 25 entry'i şöyle bir gözden geçirmesidir. oturup baştan sona okusun demiyorum zaten. az çok tecrübeli bir mod bi entry'e 5 saniye göz gezdirse onun bir yamuğu var mı yok mu anlar. şimdi hali hazırda iki moderatörün bir hayli uzun bir süre boyunca online olduğu bir durumda hatalı olduğu kabak gibi belli olan bir entry hala duruyorsa bunu nasıl oluyor da "ama bu bizim de maaşlı işimiz değil ki arkadaş, senin için nöbet mi tutacağız burda" diyen/demeye getirerek savunabiliyorsun arkadaşım? senden böyle bir istek yok ki zaten. (ekşi sözlük ile burayı karşılaştıran zihniyet de bi zahmet şu paragraftan kendine gerekli dersi çıkarsın aga, söyletmeyin beni, 27000 vs 250, 6000 vs 50 kapiert?)

    yani atıyorum bu 1 admin ve 4 moderatörün 5 gün, 10 gün 1 ay işi çıkar, yoğun olur, sınavı olur, projesi olur, kafası atar girmek istemez sözlüğe, uğramaz ve o hatalı entry orada bu nedenle kalır. bunu anlarım. zaten böyle bir durumda çıkıp çığırırsam 'devlet buna bir şey yapsın' diye salaklığın hasını ben yapmış olurum.

    'cırlamadan' önce bir anlayın denileni. götünüzle dinlemeyin, göt sıçmak, oturmak için ha tercihen de siktirmek için kullanılan bir organ nihayetinde.
    #30284 lalettayin | 14 yıl önce
     
  2. tümünü gör