kayıt

metu sözlük

  1. 49
    artık ben de içimi açmak istiyorum. amına koyayım bu sözlüğün. dün geceden beri üç tane yarımşar saat uğraşıp yazdığım entry'i kaydet'e bastığımda sistemden çıkmış olduğumu görüyorum. hakikaten kızgınım şu an. şimdiye kadar hep nitelikli şeyler yazmaya çalıştım. uzun uzun, kendimce mizahi, kopyala-yapıştır yerine kendi fikirlerimin olduğu entry'ler... başlarda bunu zevkle yapıyordum. sonra belki birileri "burada böyle de yazılıyormuş" der, belki okur, hatta belki yazar diye. artı ya da eksi oyun zerre sikimde olmadığını şimdiye kadar çok anlattım. birçoğunuz dinledi sıkıla sıkıla. haklısınız, eğleniyoruz, haklısınız bilgi amaçlı entry'ler girmek istiyoruz, haklısınız sözlükten bir bok olmaz, haklısınız çok güzel yerlere gelebilir bu sözlük. herkes haklı kızıp giden de, sinir olup yazmaya devam eden de. ama böyle olmuyor bu iş. sol frame'i sikertiriz, ukdelere boğarız. eyvallah ama hakikaten sıkıldım bu işte. şimdi neye kızdığımı anlamıyorsunuz tabi. haklısınız. kimse burada zorla bulunmuyor. ben de öyle.

    kızacağım bir merci yok maalesef benim. modlara küfür edemiyorum. sistem hatalarından dolayı burak'a kızamıyorum. kimse niye yazmıyor diye çemkiremiyorum. yine buraya yazıyorum her şeyi.

    dün geceden beri yalçın küçük, margaret m. poloma ve jean-pierre jeunet hakkında yazdım durdum. birileri okuyacak, ben de bir kaç zaman sonra yazdıklarımı görüp sevineceğim diye. ama her entry'i bitirince "o son kaydet'e basmayacaktık" diye kendimi yemekten bıktım hakikaten. amına koyayım böyle işin. şimdi yine kaydet'e basıp sistemden çıkmış olursam bir yeni entry daha yazmayacağım. bu tavrım da kimeyse artık...
    #29238 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  2. tümünü gör