kayıt

kampuse alkol sokma teknikleri

  1. 1
    yarın başlayacak odtü bahar şenliği'nde sıkça kullanılacak tekniklerdir. eğer sizler de hala biranızı, şarabınızı, votkanızı, yurtta kalıyorsanız, odanıza; kampus dışında yaşıyorsanız, yurtta kalan bir arkadaşınızın odasına ya da bir topluluk üyesiyseniz, topluluk odanıza önceden stoklamayı başaramadıysanız, şenlik sizler için çok daha hareketli geçecek demektir.

    bütün ihtimalleri düşünürsek; çarşı çimlerinde arkadaşlarınızla otururken aranıza "hocam bira?" diye bir el girebilir. kampus içindeki sigara ve içkinin kampus dışında çok daha değerli olduğunu bilerek hemen atlamanız halinde artı değerin allahını göreceksiniz. ama acil durumlarda - stokların beklenenden erken tükenmesi gibi - hayat kurtaran bu sesi arayacaksınız.

    gelelim şenlik süresince kampuse içki sokma taktiklerine:

    1. ya tutarsa, diye sırtınızdaki çantayla paldır küldür içeriye girmeye çalışmak büyük bir riskten ibarettir. makul bir güvenlik görevlisi sizi çantanızdakilere el koymadan** önce baştan uyarabilir ama aksi takdirde onca para heba olabilir. o yüzden a1 veya a4'ten yürüyerek içeriye girmek oldukça cesur bir davranış olur, yapmayın.

    2. motor ya da arabanız varsa, bagajın içine, en belli olmayacak yere şişeleri gizlemekten başka yol yok. çünkü her an her yeri kontrol etmek isteyebilirler, arabanın içini bile.

    3. bilkent kapısı'nın her zaman daha rahat olduğu söylenir. diğer iki kapıya göre daha iyi bir seçim olabilir.

    4. a4'ten vişnelik'e doğru telleri takip ederek ıssız bir yerlerde tellerden atlamak seçeneğini es geçmeyin derim. zira bir yerlerde illaki taşlarla yapılmış emanet bir şenlik giriş kapısı bulabilirsiniz. ama gece köpeklere karşı temkinli olmakta fayda var. şap enstitüsü'ne kadar kaçmak zorunda kalmayın da.

    5. a1 ya da a4'ün çevresindeki tel örgülerden zulanızı karşıya geçirip sonra elinizi kolunuzu sallayarak kampuse girmek en mantıklı tekniktir. birkaç kişinin iş bölümüyle harika sonuçlar alabilirsiniz.

    6. bu sene polisle kutlayacağımız ilk şenlik olacaktır. o yüzden iki kere dikkatli olmakta fayda var çünkü yarından itibaren kampuste bizden çok zırtlan olacak ve eminim jandarmayı aratacak. aman diyim.

    not: bu entry tamamen eğlence amaçlı girilmiştir. yazar doğacak sonuçlardan sorumlu değildir. sonra gelip "hao, bana iki şişe efes fıçı borçlusun." demeyin, odtü'de sürprizlere açık olmak lazım. bir de yarın çok eğlenmeyin, sınavı olanlar olur canı çeker, bir yerleri şişebilir.(u: swh
    #13912 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  2. tümünü gör