kayıt

sözlük yazarlarının eng101, 102, 211 hocalarına 10 üzerinden verdikleri puanlar

  1. 47
    102 - özlem polat: 9
    üstünden yıllar geçtiği için uzun uzadıya anlatamayacağım ama aklımda kaldığı kadarıyla sabahın köründe bile aşırı enerjik, sempatik ve iyi niyetli bir hocaydı. dersin angarya iş yüküne rağmen keyifle gidiyordum.

    211 - nil mısır osmanoğlu: 8
    yaz okulunda, kayıtların son anında bile önemli miktarda boş kontenjanı kalan bir hoca olduğu ve soyal medyada hakkında güzel yorumlar yapılmadığı için ister istemez önyargıyla gitmiştim ilk derse. o günden itibaren halihazırda pek de itibar etmediğim, daha doğrusu edemediğim, malum sitede malum gruplarda yapılan yorumlara itibarım hepten bitti. yalan olmasın bu dersi alalı da çok oldu ama hatırladığım haliyle öyle bir gömmüşlerdi ki sanırsın öğrenci yiyor bu kadın. her insan gibi beklentileri ve dikkat ettiği noktalar vardı ama belli ki öğrenciler tarafından cins diye yaftalanmak için yeterli bir sebep. ayrıca onlarca section varken nil hocanınkilerin bu kadar boş kalması da muhtemelen az önce bahsettiğim yorumların bir sonucu ve bence kendisi kesinlikle bunu hak etmiyor.

    kendi açımdan bakıyorum, hocanın düşünce yapısını anladım ve empati yapınca benzer konularda benzer fikirlerimiz olduğu için iyi anlaşabildiğimi düşünüyorum; bu noktada da hocaya gömenlere laf ederken objektif olamayabilirim ama ben sevdim arkadaş, senin seveceğinin veya sevmeyeceğinin garantisi tabii ki yok ama koşarak kaçın minvaline eleştiriler gayet yersiz, en azından bu kadarını söyleyip daha da uzatmıyorum.

    sınıfa sunumlar için bilgisayar bulunamadığı için bir öğrencinin gönüllü olarak her derse getirmesini rica etmişti hoca, o an ne oldu basiretim mi bağlandı kan şekerim mi düştü hatırlamıyorum da ben atlamıştım. yazın sıcağında her gün bilgisayarla git gel biraz üzdü açıkçası ama yine olsa yine yaparım, pişman değilim. aklım götüremediğim derslerde.*

    bir de istediğim/hedeflediğim/umduğum artık ne derseniz, harf notunun yarım harf düşüğü geldi ama puanlarımın kırıldığı yerler ve puanlamadaki adalete kesinlikle lafım yok, hakkımı verdi zira beklentilerim ve üstüne ayırdığım vakit birbirini pek tutmuyordu. cgpa'inin direği ingilizce dersleri olan biri için çok üzücü bir durum ama kullanıcı hatası, yapacak bir şey yok.

    iki hocam için de aklımda kabaca kalanlar bunlar. ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyor, anketi bitire tıklıyorum.
    #104635 originofsymmetry | 4 yıl önce
     
  2. tümünü gör