kayıt

yurtta kalmanın psikolojiye verdiği tahribat

  1. 32
    son entryi tabii ki de ben yazmışım. Uzun süre beraber kaldığım biricik oda arkadaşım mezun olup alamanyalara yüksek mühendis olmaya gidince, benim yanıma hazırlık verdiler. biri gitti derken bu sene yeni bi hazırlık daha geldi ve tam tiki kız ismi deyince ilk akla gelen isme sahip. cümle kurmaya kalksam aşırı sinir yüklü uzun bir metin olacak o yüzden madde madde beni delirten şeyleri yazıyorum. Bu kıza astımım ve ağır toz alerjim olduğunu, odada tek istediğimin oje parfüm kullanılmaması ve ayakkabıyla girilmemesi olduğunu 3-4 kez tekrarladığımı varsayarak okuyun.

    1-oje sürüyor
    2-parfüm sıkıyor
    3-çamurlu çizme ve botlarıyla odaya giriyor, başucuna yere koyup o pislik içinde uyuyabiliyor. oda aşırı dağınık diye temizlik görevlileri süpürmeye giremiyor.
    3-gece 3'e kadar asla uyumuyor, bazen evinden sabah 5te gelip valiz yerleştirmeye başlıyor.
    4-ben odada iken inleyerek mastürbasyon yaptığına şahit oldum, varlığımı unutmuş olacak ki öhö öhö yapınca irkildi. böldüm sefasını.
    5-çok fena gaz çıkarıyor. ışıklar açıkken sorun yok ama ne zaman yatağa yatıp ışıkları kapatıyoruz gürültülü bir şekide ve defalarca gaz çıkarıyor. geçici bir mide bağırsak sorunu da değil, aylarca devam etti.

    sonra kendisinden şikayetçi oldum affedersiniz mastürbasyon ve osurma problemlerini dahil etmedim bile onun yerine utandığımdan., defalarca yurt müdüresi hanımın yanına gittik konuştuk ısrarla biz anlaşıyoruz ben çok mutluyum falan diyerek odadan ayrılmadı, şu an devrim manzaralı yeni temiz odamdan yazıyorum. dünya varmış. bu bir dönem içinde çok çok hafiflemiş olan astımım ilerledi, cebimde inhaler ile gezmek zorundayım ve 4 aydır burnum akıyor toza maruz kalmaktan.

    şizofren orusbulardan kaçın.
    #104632 dark matter | 4 yıl önce
     
  2. tümünü gör