kayıt

odtü müzik toplulukları

  1. 1
    odtü öğrenci topluluklarından biridir(kısaca mt). 1987 yılında kurulmuştur. kuruluş döneminde tüm müzik türlerine açık olduğu için çoğul bir isim almıştır. ancak daha sonra çok farklı türden müzik yapmak isteyen insanların- doğal olarak- başka topluluklar kurmaları üzerine sadece rock ve türevleri ile ilgilenen bir topluluk halini almıştır. isim de belli bir yere geldiği için değiştirilmemiştir. her sene altı etkinlik düzenleyerek odtünün en aktif topluluklarından biri olmayı becermiştir.
    bu etkinlikler sırasıyla: göl şenliği, metal günü, amatör müzik günleri, rock n blues günleri, rock şenliği ve bahar şenliğidir.(bahar şenliği aslında ugt tarafından düzenlenmektedir ama çarşı önünde ayrıca mt sahnesi kurulur.)

    topluluğun asıl amacı amatör müziği desteklemek ve insanlara sahne şansı tanımaktır. asıl amaç para kazanmak olmadığı için de göl şenliği ve rock şenliği hariç tüm etkinlikler ücretsizdir.( göl şenliği ücreti de sadece yol masraflarını karşılayabilmek adına alınan çok cüzi bir meblağdır.)

    birçok kişi tarafından önyargıyla bakılan, çok fazla destek görmeyen, ama aynı zamanda da en iyi şekilde etkinlik çıkartmaya çalışan, insanlara iyi müzik dinletmeyi amaçlayan topluluktur.
    #34365 chronzon | 13 yıl önce
     
  2. 2
    ilk kkm deki tanıtımları izlediğimde aa bu güzelmiş buna gidim, anaa bu da güzelmiş buna da gidecem, bu da iyiymiş la buna da giderim ben deyip sonra hiçbirinin kapısına uğramadığım topluluklar topluluğu.
    #38958 benaslindayogum | 13 yıl önce
     
  3. 3
    6 konser duzenleyip yıl icindeki diger zamanlarda hicbir atraksiyona girismeyen topluluk
    #41086 stanic | 13 yıl önce