kayıt

yurtiçi kargo

  1. 1
    hepsiburada'nın kullandığı 2 anlaşmalı kargo şirketinden birtanesidir. İnternetten kargo takip sistemi kullanabilirsiniz kişisel yorumuma gelince daha bugun başıma gelen olayı anlatmak isterim ki kargo şirketine kargo verilince en geç 24 saat içinde elimde olurdu normal şartlarda istanbul-ankara arası fakat bugun şöyle bir sorunla karşılaştım saat 00.20 de istanbul Ümraniye'den çıkan kargonun istanbul sancaktepe'deki marmara transfer merkezine gitmesi yola çıkışından itibaren 15 saat'te oldu bu nasıl oldu hala kendime soruyorum.
    #34101 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  2. 2
    en pahalı ve en kötü hizmeti veren kargo. ups gelmeden önce aramakta ve aras kargo evde bulamadığında en az bir kez daha uğramakta. yurtiçi kargo ise "neden evde bulamayınca tekrar gelmediniz?", ya da "neden evde olma ihtimalimin en düşük olduğu saatlerde geldiniz?" gibi sorular sorunca pişkin pişkin "bize çok kargo geliyor uğraşamıyoruz efendim." diyor.
    #66985 navyflake | 11 yıl önce
     
  3. 3
    yurtdışına evrak gönderirken evrağınızı zarfa önceden koymazsanız ücretini posta değil kargo üzerinden belirleyen şirket.
    #66986 didaydidayday | 11 yıl önce
     
  4. 4
    çok kötü bir hizmetleri var.markafoniden gelen kargoyu direk posta kutuma bırakmışlardı.'banane ben getirdim yoktun çalınırsa çalınsın' mantığına sahip oldukları kesin.
    #66999 moody | 11 yıl önce
     
  5. 5
    gelip kapıya kağıt yapıştırıp giderler. bre kavas* üç kat merdiven çıktın da zile basmak mı zor geldi?
    #95989 hüseyin gözleme | 10 yıl önce