kayıt

monica geller

  1. 1
    the friends dizisinde courteney cox tarafından canlandırılan karakter. oldukça titiz ve sert mizacıyla ünlüdür, oldukça da güzel bir hatundur. chandler bing'in eşi, ross geller'ın kız kardeşidir.
    #32829 gzmaknc | 13 yıl önce
     
  2. 2
    her türlü hareketine kıl olduğum, onun sahnesi geldiğinde gözlerimi kapatıp yatağın altına girdiğim oyuncudur. ayrıca tam bir türk kızıdır ne eksik ne fazla.
    #50726 birgaripmakinaci | 12 yıl önce
     
  3. 3
    friends dizisinin sahip olduğu kontrol manyaklığı konusunda taban tabana zıt olduğumuzdan mıdır bilinmez, dizinin ilk bölümünden son bölümüne kadar bu arkadaş grubunda ne işi var la bunun diye sorguladığım,hiç bir zaman ısınamadığım karakteri!(cümlede hafiften bir anlatım bozukluğu sorunu var gibi ama yapacak birşey yok en toparlanmış hali bu)
    #89490 walt09 | 10 yıl önce
     
  4. 4
    son halinin fotograflarini baktigimda guzelligini tokat gibi yuzume carpan karakter. sarap gibi kadin.
     
  5. 5
    diziyi ilk kez 360-480p arası aşırı dandik bi şeyden izlemiştim. sonra dedim ki, neden 720p indirmiyorum.* 720p olarak izlediğim ilk bölümde gözleri masmavi parladı böyle.* o gün anladım ki courteney cox mavisi diye bir şey varmış.

    monica'ya gelirsek, severdim ben kendisini ya. ama friends altılısından olup da komedi dalında ödül alamayan tek kişi bu kadın, neden ki acaba...
    #95956 hüseyin gözleme | 10 yıl önce