kayıt

odtü'ye sınavsız giren kurbanlık boğa

  1. 1
    kurban bayramı'nda kasapların elinden kaçarak konya yolu senin eskişehir yolu benim gezen, gezerken bir sürü insanı peşinden koşturan (gazeteci, polis, kasap, sade vatandaş), son durak olarak ormanı ve yeşilliği görünce odtü'ye a1 kapısından dalan, zorlukla yakalanan boğadır. Çok azimlidir, az daha çalışsa sınavla da girebilecektir. *
    #32034 adamolmamiscocuk | 14 yıl önce
     
  2. 2
    bizi alırken bir ton problem çıkaran güvenliğin boğa karşısında bakakaldığı ve naif çözümler içine girdiği* görülmektedir. gerçi boğayı kovalayan vatandaşlara güvenlik rektörlüğün kesin emri var deyip girişlerinde problem çıkardığı da kameralara yansıyan bir gerçektir.

    işin başka bir ayrıntısı ise gururlanarak anı fotoğrafları çektirdiğimiz a1deki odtü anıtı yahut bilim ağacının önünde angusumuz uzun süre poz vermiştir. yakındır ki arkadaşlarımız tarafından "sizin okuldan yeni bir inek daha mezun olmuş" şeklinde espriler etrafta kol gezebilir. aman siz siz olun dikkat edin. *
    #32035 burocknroll | 14 yıl önce
     
  3. 3
    erasmus'la gelmiştir.
    #32036 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  4. 4
    kızılay minibüsüyle odtüye kimliksiz girmeye çalışırken yakalanmış, güvenlik görevlisinin, "hocam sizi bi aşağı alabilir miyiz?" sözüyle de çılgına dönmüştür.
    #32067 ingilizanahtari | 14 yıl önce
     
  5. 5
    insana, "ipini koparan odtü'ye geliyor kardeşim!" dedirtir.
    #32085 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  6. 6
    haberlerde izlediğimde "lan şimdi ordan burdan bir sürü eleman bunu basit bir taşak konusu olarak bana yansıtacak kesin" dedirten,amerikanın çılgın anguslarına özenip "bir çılgınlık ta ben yapayım lan" düşüncesiyle ipini koparan hınzır bir yurdum boğası.ankara'da canına kıyılmamasının ihtimal olduğu tek yer olan "özgürlükler ortamı" odtü'den başka bir yere gitmemesi de doğal karşılanabilir.ama tüm tv kanallarının aynı geyiği döndürmesi de gündemin sığlığını yine gözler önüne sermiştir.r.i.p.
    #32105 petro | 14 yıl önce
     
  7. 7
    a1 de lastik yakanların kankasıdır.
    #53814 dadada | 12 yıl önce