kayıt

kadınların yok bir şey demesi

  1. 1
    erkek için, bu dünyada başa gelebilecek en zor şeylerden biridir, tabii karşıdaki kadını kaybetmek istemiyorsa. ama hep başa gelir ve o yok bir şey, hiç bir zaman gerçeği ifade etmez. daha da kötüsü, en olgun kadın bile, 'aslında var bişey ama biraz nazımı çek lütfen, ilgilen benimle' der, 'yok bir şey' derken. kanun gibi birşeydir bu, sorun olmasını engellemek için, kadının ne tarz tepkiler beklediğini bilmek, ne zaman ne söyleyeceğini önceden kestirmek gerekir, zor iştir yani. avucunun içi gibi bilmen lazım karşındakini. ancak o zaman yok bir şey lere tam anlamıyla hakim olursun.
    bir de bazı kadın vardır, sana yok bir şey der, kendi en yakın arkadaşına yok bir şey der, ablasına yok bir şey der. ve o, sorununu çözene kadar bu yok bir şeyler devam eder. eğer bu bahsi geçen kadın ergen veya menepozda değilse, kolay gelsin kardeşlerim, işte işi en zor olan şüphesiz ki sizlersiniz. bir süre sonra alışacaksınız sorunlarının sadece onun izin verdiği kadar içine girebilmeye ve eğer bu sizin için sorun teşkil etmezse yolunuza devam etmeye çabalayacaksınız, yok ederse, kurtuluşunuz çok yakın demektir.
    #31251 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  2. 2
    öle diyorsa kesın vardır bısey
    #52122 merwedeviance | 12 yıl önce
     
  3. 3
    kimi zaman vardır bir mesele, kimi zaman gerçekten bir şey yoktur. mühim olan karşındakini iyi tanıyıp ne zaman doğru söylediğini, ne zaman ona söyletmeden hatanı anlayıp telafi etmen gerektiğini anlayabilmektir.
    #55850 bonsaii | 11 yıl önce
     
  4. 4
    belki o an saçmalamıştır, erkeğin tam duyamadığı/anlamadığı ana denk gelmiştir (iyi ki) sonra da 'neyse yok bişey' diyerek kurtarmıştır.*
    #55854 ilgimicekmedi | 11 yıl önce