kayıt

mini etek

  1. 1
    bir avuç ahlaksızlar çetesinin elinde olan medyanın gazıyla, namusuna düşkün iffetli genç kızlarımızın da zorla özendirildiği, ahlaksız giysi. tek bir amacı var bu giysinin, o da onu görecek olan erkeğin imanını, abdestini bozmak. tövbe estafurullah. tek sevinç kaynağımız ise bunu giyen kızların sayısının gittikçe azalması. tövbe estafurullah.
    #30632 kundi | 14 yıl önce
     
  2. 2
    en anlam veremediğim kıyafetlerden biri.
    #30634 chronzon | 14 yıl önce
     
  3. 3
    hoştur güzeldir. kişinin kendine olan güvenini ortaya koyabilir. zarif bir gece elbisesi şeklinde ise, hatun kişiyi takıp koluna boy gösteresin gelir
    #30636 burocknroll | 14 yıl önce
     
  4. 4
    erkekler tarafından seks objesi olarak görülse de pantolon gibi gayet "normal" bir giysi çeşididir. * dar bir pantolon etekten çok daha fazla vücut hatlarını ortaya çıkarmaktadır.
    #30687 ezgiii | 14 yıl önce
     
  5. 5
    medyanın kızlarımıza "zorla özendirdiğini" öğrendiğim giysi.ayrıca da ahlaksız, bunları karşıma alıp konuşasım geldi birden. neden böyle yapıyorsunuz sevgili giysiler?

    (bkz: zorla özendirmek)



    #30704 ingilizanahtari | 14 yıl önce
     
  6. 6
    bir kadının (bkz: sen benim kim olduğumu biliyor musun) deme şekli.
    #33724 plagiarizer | 13 yıl önce
     
  7. 7
    kadının tüm kadınsallığını ortaya çıkartan yegane erotik kıyafettir. iş ortamında, kızların* amirlerini memur sınıfına indirgemesini sağlasada tarafımdan tavsiye edilmez.**

    (bkz: jartiyer)
    #38231 deneme beni | 13 yıl önce
     
  8. 8
    sözlükte ne kadar çok hıncal uluçlar, engin ardıçlar varmış mini etek bunu görmemizi sağlamış bir giysidir. ama her şeyden önce kadının tercihine kalmış bir giysi çeşididir. güzelce gözden kaçırdığımız bir detay var ki hiç bir kadın giydiklerine anlam yüklemek veya bunu neden giydiğini topluma açıklamak zorunda olmadığı gibi mini etekle ilgili de böyle bir sorumluluğu yoktur. lakin görüyoruz ki mini etek erkek kişilerce bir namussuzluk örneği, bir teşhir, bir tahrik yahut kadını bir obje olarak "kolunda gezdirme" isteği uyandıran bir giysi olarak yorumlanmaktadır.
    not: üst entrylere cevap şeklinde olmak suretiyle format dışı bir entry olduysa özür dilerim sözlük. tutamadım kendimi. ama birisi mini eteğin bir ahlaksızlık teşkil ettiğini söyler, diğeri mini eteği modern bir şıklık olarak sembolleştirirken ve bizler de "akademisyenlerin tacizlerde kadınlarda yüzde elli* suçludur, dekolte giyersen tabi taciz edilirsin" gibi açıklamalar yapabildiği bir ülkede yaşıyorken kadınlar nasıl özgürce giyinebilirler ki?
    #38240 lilith | 13 yıl önce