kayıt

aşk tesadüfleri sever

  1. 1
    müslüm gürses'in murathan mungan şarkılarından derleyerek oluşturduğu albüm. on numara, arşivlik bir albümdür. şarkılar da şöyle;
    affet
    ah oğlum
    artakalan
    aşk bu
    aşk tesadüfleri sever
    ayrılık rüzgarı
    bir ömür yetmez
    döndür yolumdan
    hayat berbat
    istanbul a veda
    kadınım
    kış oldum
    nilüfer
    sebahat abla
    #29305 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  2. 2
    birçok yabancı şarkıya türkçe sözler yazılarak oluşturulmuş,murathan mungan'ın süpervizörlüğünü yaptığı müslüm gürses albümü. özellikle bir ömür yetmez ki ve aşk tesadüfleri sever sevilmeyecek gibi değil.


    ayrıca 4 şubat 2011'de vizyona girecek bir türk filminin de adı.fragmanı bile 3 aralık'ta çıkacak ama sadece ismi bile ben de bir sempati oluşturmaya yetti.
    #32229 soieponderosa | 13 yıl önce
     
  3. 3
    filmi izlemedim bilmem, ama eylül akşamı'nı heba etmenin alemi var mıydı durup dururken diye sormak isterim kendilerine. mehmet günsür karizmasıyla götürürüz bunu demişler ama yok, olmamış. gerçi çok tuttu bir tarafta. 'eylül akşamı' birden iletilerde kendine yer buldu, her 3 kızdan birininkinde. romantik, karizmatik adam tavırları her zaman çalışır malum. velhasıl, şarkıyı kendisinden duyduğumda kaçıyorum.
    ha bir de unutmadan, halihazırda beyaz show'dadır film ekibi. yalnız o mehmet günsür'un johnny depp'e benziyim bi şöyle, gözlüğü de taktım, hııh oldu gibisinden orda oturması ilginç olmuş. mehmetçiğim, unutma ki johnny depp başka bir tanıma girer, kulvar dışıdır, dolayısıyla bunlar beyhude çabalar.
    #36652 richter | 13 yıl önce
     
  4. 4
    daha filmi izlememiş olmama rağmen beklentilerimi yükselttim. evet mehmet günsür karizmatiktir ve evet o johnny depp gözlükleriyle bile hala çekicidir. belçim bilgin ' le de çok yakışmışlardır. filmin bu kadar tutmasının bir nedeni de budur sanırım. izledikten sonra tekrar yorumlayacağım merakla beklediğim filmdir kısaca.
    #36659 lala | 13 yıl önce
     
  5. 5
    filmin kendisi beklentileri karşılamamış ve abartı sahneleriyle can sıkmıştır. ama bu kadar çok etkilemesinin iki sebebi vardır; birincisi belçim bilgin'in çok güzel gülüşü, ikincisi de müzikler. en harikası da filmin girişinde müslüm gürses'in aşk tesadüfleri sever şarkısı... çok çarpıcı olmuş.

    aşk tesadüfleri sever
    kader ayrılıkları
    yıllar geçmeyi sever
    insan aramayı

    güller açmayı sever
    zaman soldurmayı
    eller birleşmeyi sever
    yollar ayrılmayı

    herkes geçmişi öder
    bir yol ayrımında
    başlamak istersen
    yeni bir hayata
    gölgeni yedek
    bırak ardında

    hayat tekrarları sever
    yeniden başlamayı
    kuşlar dalları sever
    kanatlarsa uçmayı
    #37200 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  6. 6
    filmin son 15 dakikası dışında hiçbir tarafı çekici değil ne orjinal bir senaryo nede mükemmel bir oyunculuk var ortada. bolca mekan ve mehmet turgut reklamı yapıldı. son sahnelerdede insanın yüreğini hoplatan heyecanlı bir parça ve slow motion görüntüler artık şükür rabbim dedirtti. belçim bilgin filme yakışmamış, pot durmuş filmde. ayda aksel, altan erkekli filmi çekilir kıldı ve inandırdılar filme. müslüm gürses, bu nasıl bir parça aşık ettin bizi kendine.
    #37219 abonededi | 13 yıl önce
     
  7. 7
    gerçekten çok kötü bir filmdi, senaryosu, oyunculuklar, her şeyi boktandı. tamamen vakit kaybı.
    #39355 duman | 13 yıl önce
     
  8. 8
    sevgilimi bile hüngür hüngür ağlatmayı başaran filmdir *
    #39361 olala | 13 yıl önce
     
  9. 9
    aşırı ön yargıyla seyrettiğim filmdi. bir türk filminin beni ağlatabilecek olması ihtimali bile saçma gelmekteydi ki çok pis göt oldum. Şebnem ferah o son şarkıyı söylemeyecekti arkadaş. o şarkıya başlayana kadar inat edip tutmuştum göz yaşlarımı halbuki.

    Bu garip bir veda olacak
    Çünkü aslında hep içimdesin
    Ne kadar uzağa gitsem de
    Gittiğim her yerde benimlesin
    #47330 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  10. 10
    bu kadar tesadüf de olmaz dedirten filmdir.
    #47335 metu58 | 13 yıl önce
     
  11. 11
    hassiktir lan dedirtmeyen filmdir. yani küfür seven biri diyebilir de tabi.
    #47343 w4rdoom | 13 yıl önce