kayıt

yakışıklı erkekler çirkin kızlarla çıkar

  1. 1
    doğru olduğunu düşündüğüm bir durumdur, zira güzel kızlarda tipsiz erkeklerle çıkmaktadırlar.(bkz: armudun iyisini ayılar yer)
    şu an bir paradoks durumunda olsa da buna kim bir son verecek, ilk kim hakettiği gibi biri ile çıkmaya başlayacak isviçreli bilim adamlarının gündem maddesidir.
    #29147 chronzon | 14 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: çirkin kadın yoktur az votka vardır)
    #29148 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  3. 3
    güzel kız ilk seferde vermez yakışıklı erkek 2. defa sormaz şeklinde gerçekleşen olay sonucunda ilk seferde veren çirkin kızla yakışıklı erkek , yüzsüzce milyon defa teklif eden tipsiz erkek de güzel kızla çıkar sonuç olarak onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevizine
    #29158 kumdankale | 14 yıl önce
     
  4. 4
    bizim gözlerimiz kendi gözümüzü göremicek kadar acizken, kızın gerçek güzelliğini adam görüyor diye, taşlamaya lüzum yoktur. her şey fiziksel güzellik değildir.
    #31998 abonededi | 14 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: güzel kadınlar çirkin adamlarla gezer)
    #32017 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  6. 6
    bir erkek arkadasla otururken kendisi aciklamasini yapti ki kendisi ortalamanin ustunde eli yuzu duzgun bir delikanli, "biz de istiyoruz gidelim konusalim birlikte bir kahve icelim fakat kiz guzel, alimli, kesin erkek arkadasi vardir bana mi kalacak, muhendis adamsin sen beceremezsin boyle kizlarla takilmayi filan derken bir bakiyorsun hop ozguven tavan yapmis cirkin hayvanin biri hicbirsey dusunmeden oturtuyo kizi arabanin manita koltuguna, o diil de bu cirkinler nasil bu kadar ozguven sahibi?"
    #32024 kcckfcck | 14 yıl önce