kayıt

otobüs yolculuğu

  1. 1
    ankara-izmir arası tercih edildiğinde insanın kıçına kramplar girmesine sebebiyet veren olay. 8 saat aynı koltukta mal gibi oturmak akıl kârı değildir bi dahaki sefere uçak tercih edilmesi caizdir
    #28239 kumdankale | 14 yıl önce
     
  2. 2
    ankaralı ya da ankara'da okuyan öğrenciler için genellikle aşti'den başlama talihsizliğinin söz konusu olduğu, pencere kenarında ve deniz manzaralı yerlerden geçilirse daha bir güzel olabilen ama genel olarak yorucu olan seyahat türü. bazı gelenekçi insanlar için alışkanlık olabiliyor, daha ucuza uçak bileti varken otobüsle yolculuk tercih edilebiliyor.
    olmazsa olmazları otobüs içi ikramları, otobüs içinde göz göze gelinip kesişilen hatun(burada işteş bir çatı kullandım ama normalde kesişme değil kesme söz konusudur, tek taraflı olduğu için de daha çok taciz ifadesini kullanmam gerekirdi ama şimdi ehem öhm neyse), pencere kenarını sahiplenmeye çalışan uyanık seyahat partneri(!), sivilceli ergen otobüs muavini(ikinci bir opsiyon olarak menapoza girmesine rağmen ısrarla kendine seks partner arayan kısa boylu muavin abla da düşünülebilir aslında), mola verilen yerlerde yalnızları oynamayı biraz abartan ağır abiler ve tabi ki mizah dergisi okuyan üniversite gençliğidir..

    #65770 stfu | 11 yıl önce
     
  3. 3
    yolculuk sırasında başımı cama dayayıp biraz duygusallık yaşayayım dedim saniyede 35 kere başımı cama vurdum. Halbuki filmlerde böyle değildi ben mi yanlış yapıyorum

    (bkz: hayat acımasız )
    #72638 materialist | 11 yıl önce
     
  4. 4
    memleketime giderken yaptığım. *
    #72640 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce
     
  5. 5
    birde yanındaki senin omzunda uyursa ya da seni fena kilitlerse yandın..
    #72643 nobody | 11 yıl önce
     
  6. 6
    geçtiğimiz hafta truva ile ankaradan çanakkaleye gidiyorum. yaklaşık 5 dk var otobüsün kalkmasına yanımdaki adam geldi. otobüs kalktı falan derken ankarayı geçmeden pis bir koku aldım. o da ne yanımdaki ayakkabılarını çıkarmış çoraplarıyla mutlu huzurlu ama benim için aynısı söylenmez. ilk molada yerimi değiştirdim hemen. siz siz olun ayakkabınızı çıkarmayın..
    #72679 bomberman | 11 yıl önce
     
  7. 7
    yolculukta tanışılan partnerin evinin sizinkiyle dip dibe çıkması olası yolculuktur.

    tam bu gezi olayları ile ankara karışıkken taa kütahyadan beraber geldiğim partnerimi hatırlıyorum. kendisi kolejde oturuyormuş, ama kolej durağı kapatılmıştı, insanlık namına teyzecim gel seni dikimevinden taksiye bindireyim dedim, yaptım da. ama mamaktan inen, orayı burayı ateşe veren deli manyak grubun arasında kalmaktan kurtulamadım. o gün korktum valla, ne yalan söyleyeyim. insanlığım batsın.
    #72693 limonata kolonyasi | 11 yıl önce
     
  8. 8
    yan koltukta oturan ve muhabbet meraklısı amca, kusmuk kokusu, ayak kokusu, horlayan teyze, ağlayan çocuklar, otobüste doritos nacho tüketen insanlar gibi sizi seyahat etmekten tiksindirecek bir çok faktöre sahip yolculuk çeşidi. tavsiye edilmez.
    #72725 kamikaze | 11 yıl önce
     
  9. 9
    ankara-izmir yaparken iyi olan, izmir-ankara olunca ömür törpüsü olabilen yolculuklardır.
     
  10. 10
    ODTÜ kasislerinde şoför amcanın fren yapmayı unutması sonucu kafamı tavana vurduğum yolculuktur... tavsiye ederim iyi kafa yapıyor...
    #80902 jacopsss | 10 yıl önce
     
  11. 11
    artık kusasımın geldiği yolculuklardır. gerçekten çok sıkıldım. sabah otobüs yerine bir ışınlama falan olsa allahın varlığına inanıcam, bak şans veriyorum sana .
    #94245 nihil | 10 yıl önce
     
  12. 12
    tek başına çok sıkıcı olan, eşlik edecek biri olduğunda eğlenceli geçen yolculuk.
     
  13. 13
    (bkz: otobüs yolculuğu kokusu)
    #94248 ysminc | 10 yıl önce
     
  14. 14
    Otobüs yolculuklarından nefret eden şahsım için pamukkale turizm ile yolculuk yapmaya başlamamla beraber bir dert olmaktan çıkmış hededir.

    Ama hala çözemediğim tek bir sorun daha var
    (bkz: otobüs yolculuğundan sonra ayak şişmesi)
    #94253 birgaripmakinaci | 10 yıl önce
     
  15. 15
    yerine göre 11-12 saati bulan okula ulaşma çabamın odağında olan, uyuyamamamdan ötürü çileli geçen yolculuk.
    #94257 respector | 10 yıl önce