kayıt

sony ericsson

  1. 1
    sony ve ericsson şirketlerinin ortaklığıyla kurulmuş cep telefonu firmasıdır. hatırlıyorum da en eski telefonları böyle takoz, antenli bir şeydi. işte o ericsson markaydı. hatta onların dışını tahtayla kaplayıp dünyadaki en eski cep telefonu diye müzeye koymuşlar falan diye anlatılırdı. rivayete göre ericsson firması batmak üzereymiş, sony ile ortaklık kurmuşlar. sony donanımı, ericsson yazılımı üretir. sonuç: yavaş çalışan telefonlar*
    #25378 ottomansaint | 14 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: sony ericsson, başka erik yok)
    #25429 ottomansaint | 14 yıl önce
     
  3. 3
    gayet başarılıdır, nokia'dan şaşmam diyenin aklına yanayım ben 7 yılım nokia ile geçti de noldu? gayet estetik ve kullanışlı telefon üretir...
    özellikle walkman serisi sahip olmasam da hayran olunasıdır...
    #25430 optican prime | 14 yıl önce
     
  4. 4
    hem nokia hem de ericsson ve sony ericsson kullanmış biri olarak tekrar telefon alsam yine sony ericsson almak isterim. kamerası başarılı (bazen fotoğraf makinelerinden iyi), kullanımı kolay, şık ve ayrıca da dayanıklı bir telefondur. teknik servisinden de memnun kalmıştım. ekran görüntü kalitesi de bir çok telefona göre çok iyidir.
    #25432 adamolmamiscocuk | 14 yıl önce
     
  5. 5
    performans kamera ses falan gibi özelliklerle nokiayı solda 0 bırakır ama 5 yılda 4 farklı telefonunu kullanan biri olarak söylüyorum nokiaya göre daha dayanıksızdır çabuk bozulur tuşları silinir joysticki bozulur buna rağmen rakipsizdir.
    #29652 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  6. 6
    her seferinde zarifliğine kandığım fakat aldıktan sonra derdim neymiş dediğim telefon. evet walkman serisi çok kullanışlı olabilir ama bugüne kadar aldığım hiç bir sony ericsson garantisine kadar dayanamdı mutlaka bir sorun çıkarttı. sonuç olarak çok klişe ama "nokia'dan şaşmamak lazım."
    #29653 olala | 14 yıl önce
     
  7. 7
    4. sony ericsson telefonumunda 1 yıl içinde bozulmasıyla vazgeçtiğim markadır. hala kendisini aldatmış gibi hissediyorum fiyat performans oranı olarak gayet iyi olmasına karşın yedek parça bulunmaması çabuk bozulması gibi nedenlerden dolayı nokia'ya geçiş yaptım ama insan hala bir acaba diyor.
    #46332 w4rdoom | 13 yıl önce