kayıt

admin'e ayar vermek

  1. 1
    teorikte basit, pratikte zor iştir.
    bir karikatür görmüştüm, karikatürdeki diyalog şöyleydi:
    nietzsche:tanrı öldü.
    tanrı:nietzsche öldü.
    bilmem derdimi anlatabildim mi?*
    #25351 whoisthedoctor | 14 yıl önce
     
  2. 2
    admin'e bir şeyler vermeye ve admin'den bir şeyler almaya çalışmak azalarak bitsin dedirtir.

    bilmem anlatabildim mi?*
    #25352 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: admine oy verirken çükünü kaşıyan çocuk)****
    #25356 optican prime | 14 yıl önce
     
  4. 4
    kim oluyosun da ayar veriyosun değerli admine dedirtir..
    #25412 bonsaii | 14 yıl önce
     
  5. 5
    ilk olarak açıklığa kavuşturulması gereken ayardan ne anlaşıldığıdır. ayarı sadece aşağılamak olarak görüyorsa kişi ayar vereyim derken alıverir eline 24 ayarı. ama yok amacı piçlik değilse herhangi bir konuda düzeyli, esprili, bol atışmalı bir tartışma ortamı yaratmak istiyorsa adminle de gayet ayarlaşılır. olaya aşık atışması olarak bakmak daha doğru olur bence. "bak sen öyle diyorsun ama işin bir de bu tarafı var usta" demek için de insanlar sözlük üzerinden birbirlerine ayar verirler. amaç -nasıl da göt ettim ibibiği- demek değildir. bilgilenmek, bilgilendirmektir. akıl oyunlarıdır bunlar ve eğlencelidir de aynı zamanda.

    o yüzden eğer bu admin tayfası ego konusunda sorunlar yaşamayan, psikolojisi sağlam, yazının alt metnini okuyacak kadar kafası çalışan insanlarsa onlarla da rahat rahat ayarlaşılır.

    ayrıca tanrı mı bu adamlar? alt tarafı bi sitenin kural belirleyicisi, yöneticisi filan. yani senin üzerinde ne gibi bir yaptırımı olabilir ki atmak dışında. en fazla ip'den adres filan bulur gelir iki döver gammazlarıyla filan. şaka len şaka. çok takılmayın böyle şeylere.
    #25575 lalettayin | 14 yıl önce
     
  6. 6
    sözlüklerin ego mastürbatörü olmasından kelli her daim karşılaşılmış ve karşılaşılmaya devam edecek karpuz kabuğundan madalyalık eylem, bize sunulan iktidar olgusu karşısındaki çaresizliğimizin ayan beyan ispatı, tatlı su mualifliği.
    #25600 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  7. 7
    çok aman aman bir iş değildir. admin işi objektif olarak yapmak zorundadır. kendisine yazılan her şeye yüksünüp çocuk gibi ühühü yapıp ağlarsa olmaz o iş.
    #82529 lady the great | 10 yıl önce