kayıt

converse

  1. 1
    rahatsız,sağlıksız olmasına rağmen bir anda bir şekilde moda olmuş, tanıdığım her insanın sahip olduğu ayakkabıdır. bu ayakkabıların yıllar önce de üretildiğini, fakat düşük gelirli insanların tercih ettiği bir ayakkabı olduğunu da bilen azdır. kişisel olarak asla almadığım, giymediğim, almayacağım, giymeyeceğim ayakkabıdır.
    #21770 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  2. 2
    bunu giyen adam superstar giyse ya daha rahat daha şık diye sorduğum marka...
    #21814 optican prime | 14 yıl önce
     
  3. 3
    diğer adıyla all star kumaş ayakkabıdır.. çok şekildir severim giyerim.. Özellikle siyah, gri, bordo ve beyazının acayip tercih edildiği markadır..
    #26687 mt2atakan | 14 yıl önce
     
  4. 4
    sürekli giyilecek bi ayakkabı değildir rahat olmaması sebebiyle ama arada giyilse çok güzel olur.
    #26696 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  5. 5
    2yil oncesinden beri sadece giydigim ayakkabi turudur,ali$inca rahatdir,kuma$ olmasinin avantajlari ve kotulukleri vardi,ayaklariniz terlemez,guzeldir,her renkde bulunur,ve koku kalmasi için 3ay boyunca çikarmami$ olmaniz gerekir,tabi kotulukleride vardir,mesala ki$in islanirsa donarsiniz!(*),bi sure sonra kenarlardan parçalanmaya ba$lar,ki bunu da doubble-upper(iki katli) converse alarak kar$isina geçe bilirsiniz,bide bazi modelleri hayalleri susler (high-top&doubble-upper blue&black) tabi fiyatlari(129tl) 2kere du$unmenize sebep olur.*
    ama içine bomba koymazsaniz,yada ayakkabi patlatmak gibi hobileriniz olmazsa,en az 5ay giyersiniz,bu sure 12aya da uzanabilir.
    birde bu ayakkabilarin symbolic rolu vardir,punk rock,alternative rock gibi muzik turlerini dinleyenler bu ayakkabilari daha çok tercih eder.
    #29992 phoenix | 14 yıl önce
     
  6. 6
    Şirin tavşanların sarı renkli mid-top olanını giymesi çok tatlıdır. onun dışında pek bir halta benzetemediğim, malzemesine göre yüksek fiyat çekilen ayakkabı...yok hatta mest...
    #32157 jim raynor | 13 yıl önce
     
  7. 7
    türkiye'de sosyalizm denince akla ilk gelenlerdendir. zira bunu giyen gerçek sosyalist olamaz(!). bana hep türkiye'de, olaylı geçen futbol maçlarından sonra olayı çıkartan taraftarların tuttuğu takımın yöneticilerinin maç sonunda yaptığı açıklamaları düşündürtür: "bunlar gerçek x taraftarı değil."

    gerçek sosyalistler kinetix'i öneriyor.*
    #32211 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  8. 8
    kendimi bildim bileli karşı olduğum ayakkabıdır. neden olduğunu bilmiyorum sözlük. feci kıl oluyorum.
    not: sosyalist falan değilim, yüksek mühendisim
    #32213 burocknroll | 13 yıl önce
     
  9. 9
    kendimi bildim bileli savunduğum ayakkabıdır*. neden olduğunu bilmiyorum sözlük. feci hoşlanıyorum.
    not: sosyalistim ama pek mühendis sayılmam.
    #32217 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  10. 10
    bir sosyalist olarak tasvip etmediğim ayakkabı. giymeyin giydirmeyin. kapitalizmin ürünlerine prim vermeyin.
     
  11. 11
    amerika'da basketbol ayakkabısı olarak düşünülmüştür ancak 5 zıplama sonrasında yanlarının açılmasıyla çorapların sırıtması üreticilerini sıkıntıya sokmuştur.ingiltere'de işçi sınıfının benimsediği oldschool punk rock tarzının yancısı olmuştur hep.daha sonra da post punk çıların tükenmez kalemleriyle süslediği pabuç haline gelmiştir.günümüzde her kesim insan giyer dandik bir ayakkabı olmasına rağmen.zorlasanız bir bayramda ninenize bile bir converse diktirebilirsiniz.ama sunulan budur ve insanlar da sunulanı tüketir,yenisini sunmaz.hayatımda hiç converse ayakkabım olmadı ve bunun ezikliğini hiç hissetmedim bu saatten sonra da olmaz zaten.ama yan ürünleri güzeldir.
    #32234 petro | 13 yıl önce
     
  12. 12
    bez ayakkabı türünün en meşhur markasıdır. converse değil ama, bez ayakkabı çin devrimcileri tarafından çok kullanılmış, mao zedung un gözdesi ve dahi alamet-i farikalarından biri olmuştur.
    #32242 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  13. 13
    halk dilinde konserve şeklinde de söylenen ayakkabı.
    gençler ve genç kalmak isteyenler tarafından sıklıkla giyilen bir ayakkabıdır.
    ben kendim şahsen giymiyorum ama "ıyy çok kötü, kaka, kimse giymesin" de demiyorum
    bence görünüş olarak güzel ama kendim şahsi olarak giymiyorum
    #75932 fenomenon | 11 yıl önce
     
  14. 14
    sahip olmadığım olma gereksinimi duymadığım ayakkabı markası.
    #76065 mithrandir | 11 yıl önce
     
  15. 15
    bundan 40-50 yıl kadar önce, fiyatının ucuzluğundan dolayı tüketim çılgınlığına karşı olanların tercih sebebi olan ve bu nedenle yıllarca paramparça olana kadar kullanılan bez ayakkabıların günümüz dünyasında kol gibi fiyatlarla satılması ve yine saçma sapan bir şekilde eskimişinin de moda olmasına anlam veremiyorum
    mecburiyetten ötürü bir kere kullanmışlığım da vardır. arkadaş, zemindeki her pürüzü ayak tabanımda hissettim, böyle bir işkence yok. tercih edilmesini anlamıyorum, güzel olduğuna da inanmıyorum. Bez ayakkabıya 100 küsür lira verene de akıl fikir diliyorum.
    #76452 mynick | 10 yıl önce