kayıt

opel

  1. 1
    1863'te adam opel tarafından kurulan alman otomobil firması. 1929'da general motors bünyesine katılmıştır. büyük britanya'da vauxhall adıyla, abd'de saturn adıyla, avustralya'da holden adıyla satılmaktadır.
    #20603 9 | 14 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: casablanca)
     
  3. 3
    98 model astrasıyla yaklaşık 1.5 sene kadar odtü de fink attığım araba markasıdır. az yakar öğrenci dostudur. lakin çekiciliği yoktur*.
    #40021 mithrandir | 13 yıl önce
     
  4. 4
    'wir leben autos' sloganıyla yola çıkan otomobil firması.
    slogandaki her kelimenin derin(!) bir anlamı vardır. şöyle ki:

    wir: (biz) meslektaşlarımızın ve yetkili satıcılarımızın heyecanı ve olumlu, pozitif yaklaşımı, müşterilerimize sağladığımız akıllı, şaşırtıcı ve yenilikçi ürünlerin gelişimi için mükemmel bir başlangıç noktası anlamına gelmektedir.

    leben: (yaşamak) kelimesi opeldeki yüksek yaşama enerjisini bünyesinde barındırmaktadır. opeli tecrübe etmiş herhangi bir kişinin farklı pratik fonksiyonlar, heyecan verici yenilikler ve şaşırtıcı ve dinamik fonksiyonlar için bir gerekliliktir.

    autos: (araçlar) hayatımızın önemli bir parçası haline gelmiştir. günlük hareketliliği daha basit ve rahat hale getirmek için, kendi tecrübelerimizi tüketicilerin tecrübesi ile bir araya getirdik.
    #47523 bilgekral | 13 yıl önce